Aku
Torin käyttäjä huhtikuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (9)
Kainuu
Sotkamo, Vuokatti
Competition Record 57cm
  • Competition Record 57cm
  • Competition Record 57cm
  • Competition Record 57cm
  • Competition Record 57cm
  • Competition Record 57cm
  • Competition Record 57cm
350 €

Competition Record 57cm

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 marraskuuta 22:50
Tuumakoko: -
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen.
Lue lisää
Lisätiedot
Pystyyn ja vaakaan 57cm keskeltä keskelle, jonkun pienen pajan muhvirunkoinen teräskiituri 70/80-luvun taitteesta. Ulkoisesti hyvin samannäköinen kuin Olmon competition pyörät, en tiedä tämän pyörän historiasta ja merkistä sen enempää, googlekaan ei kerro juuri mitään tuosta merkistä. Paino n. 9,9kg kuvan setti ketjujen kanssa.

Campagnolon nuovo record osasarja muutamia puutteita lukuunottamatta, polkimet campan gran sport-sarjaa, jarrut Universal cx, ja ohjainlaakeri Cambio rino.
Osat hienossa kunnossa, ehjät campan rissatkin vaihtajassa, jarrukahvojen huput ehjät ja ei hapertuneet. Kaikki laakerit avattu ja rasvattu uudelleen.

"Miinukset":
- Turbon satula jo elämää nähnyt
- Cinellin droppitangossa naarmua
- Patinaa rungossa, vaakaputken alapuolella enimmät. Ei ruostetta tai kolhuja kuitenkaan missään
- Huonot tankonauhat
- Takatuubi kohtalainen, etutuubi hyvä. Molemmat pitävät ilmaa hyvin ja kilometrejä jäljellä, en liimaa/teippaa vaan ostaja saa laittaa joko uudet tai kuvan renkaat

Mukaan NOS-wippermanin hyvät ketjut, tuubiliimaa ja teippiä avaamattomat paketit ja varajarrupalat.

Lisäkuvia tosiostajille. Pyörä voisi vaihtua myös johonkin pienirunkoiseen kilpuriin tai campan kiekkoihin (10-pakalle). Toimitus kuuluu hintaan 50km säteellä. Postitus neuvoteltavissa joko kokonaisena tai purettuna laatikossa.