KAUPPA
Kairest Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

Nuaskatu 8 D
87400 Kajaani
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.kairest.fi

Kesätyöpaikkoja jaossa
  • Kesätyöpaikkoja jaossa

Kesätyöpaikkoja jaossa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 heinäkuuta 10:25
Kunto: -
Lisätiedot
Ja vieläkin on mahdollisuus napata oma kesätyöpaikkasi. Kairestilla tarjolla monenlaisia mahdollisuuksia monissa eri kohteissa ympäri Suomen.

Etsimme loppu kesäksi 2022 leirintäaluetyöntekijöitä, Aamiaistyöntekijää, siivoojia, kokkeja, tarjoilijoita, keittiöapulaisia, tiskaajia, tarjoilija-vastaanottovirkailijaa jne jne.

Sijoituspaikkakuntina esimerkiksi; Sotkamo, Vaala, Kuhmo, Vuokatti, Äkäslompolo, Pyhätunturi, Luosto, Ähtäri, Lappajärvi, Hyrynsalmi.

Pääsääntöisesti kohteissa on majoitus! Työt Heinäkuu-Syyskuun välissä ja aloittamaan pääsee heti, sopimuksen mukaan. Toimi heti ja soita, kysy lisää PUHELIN 044 7941 400.

Tsekkaa avoimet työpaikat: https://kairest.fi/avoimet-tyopaikat/

Rekisteröidy työnhakijaksi osoitteessa www.kairest.fi ja olemme Sinuun heti yhteydessä! Lisäkysymyksiin vastauksia täältä ->>>> pohjoissuomi@kairest.fi tai soittamalla numeroomme 0447941400

Kairest on ollut kehittämässä suomalaista henkilöstöpalvelualaa jo kohta 30 vuotta. Toimintamme lähtökohta on olla aina henkilökohtaisesti läsnä työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Me tahdomme yhdistää ihmiset ja työelämän. Työskentely Kairestilla tarkoittaa välittämistä, joustavuutta sekä vapautta päättää itse.