KAUPPA
Kairest Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

Nuaskatu 8 D
87400 Kajaani
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.kairest.fi

Lähihoitaja/Hoitoavustaja Kajaani/Ranua
  • Lähihoitaja/Hoitoavustaja Kajaani/Ranua

Lähihoitaja/Hoitoavustaja Kajaani/Ranua

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 maaliskuuta 11:20
Lisätiedot
Haemme asiakasyrityksillemme hoitohenkilökuntaa Kajaaniin sekä Ranualle.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hakijalta edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lähihoitajalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran rekisteröintiä tai 2/3 osaa opinnoista suoritettu ennen sijaisuuden alkua. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, kuntouttavaa työotetta, perushoidon osaamista, ensiaputaitoja sekä kykyä työskennellä yksin ja hoitotiimissä. Eduksi katsomme voimassa olevia lääkehoidon lupaa (LOVe /lop), hygieniapassia sekä potilastietojärjestelmien tuntemusta.

Otamme huomioon haussa myös lähihoitaja- sekä sairaanhoitajaopiskelijat. Haemme myös hoiva-avustajia sekä hoitoapulaisia, joilla on reilusti kokemusta hoitotyöstä.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työtä on tarjolla vuorokauden kaikkina aikoina.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisiä työkohteita ja mahdollisuuden kehittyä hoiva- ja hoitotyössäsi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaika, joten toimit pian ja täytä hakemus osoitteessa ( https://kairest.fi/tyopaikka/hoitajia-pohjanmaalle/). Liitä hakemukseen mukaan CV, mahdollinen tutkintotodistus tai kopio opintorekisteriotteesta.

Lisätietoja arkisin ma-pe 7-16 pohjoissuomi@kairest.fi 044 794 1400

Kairest on ollut kehittämässä suomalaista henkilöstöpalvelualaa jo 30 vuotta. Toimintamme lähtökohta on olla aina henkilökohtaisesti läsnä työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Me tahdomme yhdistää ihmiset ja työelämän. Työskentely Kairestilla tarkoittaa välittämistä joustavuutta sekä vapautta päättää itse.

-Enemmän irti arjesta!