KAUPPA
Jahtiaitta

Kaupan kaikki ilmoitukset (4)

Kasarminkatu 43 b
87500 Kajaani | Kartta
Vapaa-aika ja harrastukset, Metsästys
http://www.jahtiaitta.fi

M05 Pakkaspuku-paketti
  • M05 Pakkaspuku-paketti
  • M05 Pakkaspuku-paketti
  • M05 Pakkaspuku-paketti
  • M05 Pakkaspuku-paketti
  • Kartta
299 €

M05 Pakkaspuku-paketti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 tammikuuta 13:34
Lisätiedot
Lämmin pakkaspukupaketti nyt erikoishintaan. Paketissa M05 pakkaskelien talvijahtipuku sekä Pinewoodin erinomainen karvalakki ja lämpörukkaset.

Vanuna USA:n armeijan käyttämä onttokuituinen CLIMASHIELD 110g/m2, eli on untuvan veroinen eriste, joka ei menetä kosteanakaan lämpökykyään.

Pintamateriaali on kestävää ja ennen kaikkea pakkasessa kahisematonta polyesterin ja puuvillan sekoitusta, jonka pintaan on tehty kosteutta hylkivä käsittely.

Käyttömukavuutta lisäävät tarkkaan mietityt yksityiskohdat. Takissa on kaksi jämäköillä vetoketjuilla varustettua rintataskua, kaksi reilua etutaskua ja radiopuhelintasku. Helmassa ja selkäosassa on kätevät kiristykset, joiden avulla saa estettyä kylmän ilman virtaamisen takin sisälle. Huppu on tilava, siinä on takana ja reunassa kiristyslukot ja se on vuorattu pehmeällä fleecellä, mikä lisää käyttömukavuutta kylmissä oloissa.

Housujen malli on haalari. Sivuilla on ylhäältä alas saakka ulottuvat jämäkät vetoketjut, joista pääsee kätevästi läpi alla olevan vaatekerran taskuihin. Koska vetoketju ulottuu lahkeensuihin saakka ja aukeaa myös alhaalta ylöspäin, on pukeminen helppoa esimerkiksi saappaat jalassa. Tai kunnon saappaat on erittäin helppo laittaa jalkaan, kun ei lahkeet ahdista tiellä. Reisillä on tilavat vetoketjulliset reisitaskut.

Lumipuku , talvi