Eila
Torin käyttäjä helmikuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (119)
Kainuu
Kajaani, Petäisenniska
Mona Simpson : Missä tahansa muualla
  • Mona Simpson : Missä tahansa muualla
  • Mona Simpson : Missä tahansa muualla
  • Mona Simpson : Missä tahansa muualla
  • Mona Simpson : Missä tahansa muualla
  • Mona Simpson : Missä tahansa muualla
  • Kartta
3 €

Mona Simpson : Missä tahansa muualla

Myydään. Ilmoittaja: Eila Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 08:28.
Osasto: Kaunokirjallisuus
Sijainti: Kainuu - Kajaani, Petäisenniska
Hinta: 3 €
Mona Simpsonin esikoisromaani tutkii nykypäivän amerikkalaisia unelmia ja myyttejä omaperäisesti ja itsenäisesti. Intohimo menestykseen, halu päästä pois millä hinnalla hyvänsä, usko omaisuuden ja omistamisen autuaaksitekevään voimaan nämä pakkomielteet ruumiillistuvat kunnianhimoisessa, levottomassa Adele Augustissa, joka 12-vuotiaan tyttärensä Annin kanssa pakenee Keskilännen pikkukaupungin ilotonta elämää. Adele etsii elokuvien ja Hollywoodin suihkuseurapiirien Kaliforniaa, satumaata. Sitä hän ei löydä, mutta ehtymättömän toiveikkaana ja tarmokkaana hän jatkaa fantasioidensa tavoittelemista. Todellisuudentajuinen Ann näkee kaiken kirkkaana; hänen näkökulmansa luo romaanin ironisen ulottuvuuden. hienovaraisesti ja ovelasti Mona Simpson kuvaa äitiä ja tytärtä yhteen sitovia voimia.
Adelen ja Annin matkan jatkuessa taaksejääneet kertovat tarinasta omat versionsa. Adelen äidin ja siskon kertomusten kautta lukijalle välittyy vastaansanomaton kuva perheen, verenperinnön ja yhteisen menneisyyden verkosta. Mona Simpson on maaginen tarinankertoja, jolla on silmää hienovaraiselle komiikalle ja monimutkaiselle psykologialle.

Kovakantinen kirja kansipaperein.

Mahdolliset postikulut todellisten kulujen mukaan. Katso myös muut myynnissäni olevat kirjat ja tavarat, postimaksut yhdestä postituksesta, esim. miniärräpakettina 5,50

Ilmoittaja on valmis postittamaan tuotteen