KAUPPA
Kajaanin Pihapuu

Kaupan kaikki ilmoitukset (3)

87850 Kajaani
Liiketoiminta ja työpaikat, Palvelut
https://www.kajaaninpihapuu.fi

Energiapuu kohteita Tarjoa
  • Energiapuu kohteita Tarjoa
  • Energiapuu kohteita Tarjoa
  • Energiapuu kohteita Tarjoa
  • Energiapuu kohteita Tarjoa
  • Energiapuu kohteita Tarjoa
  • Energiapuu kohteita Tarjoa
5 €

Energiapuu kohteita Tarjoa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 28 heinäkuuta 09:23
Kunto: -
Lisätiedot
Hei

Teemme Kajaanissa ja lähialueella Pihapuiden poistoa, piha ja taajamametsien kunnostusta, harventamista ja raivausta kiinteistön omistajan toiveiden mukaan.

Haluaisitko kunnostaa oman pihan, tontti tai muun lähimetsäsi kuntoon, mitkä ei sovi isompien metsäyhtiöiden puukauppa kohteeksi.

Nyt olisi hyvä mahdollisuus tämä suorittaa kauttamme kokonaispalveluna.

Metsikön pinta-alalla ei ole merkitystä. Teemme kaiken kokoisia kohteita, myös pienialaiset pihan reunusmetsät käy myös ja puulajeilla ei ole väliä, koska puut menevät hake käyttöön. Poistettavan puuston tulisi olla vähintään 8cm läpimitaltaan rinnankorkeudelta ja pääosin tervettä puuta.

Jos puuston koko riittävän isoa ja tiheää, puunkaadon yhteydessä luovutettu puumäärä riittää työnsuorituksen vastineeksi.

Isommista koivuvaltaisista puuerista voimme tarjota puuhyvitystä.

Puut ajamme pois ja tarvittaessa siistimme metsäpohjan ja ajamme oksat/latvukset pois myös lisätilauksesta samalla käynti kerralla. Puukasat ja oksaläjät ei siis jää tontille/ tienvarsien makaamaan pitkiksi ajoiksi, vaan ajamme ne heti samalla pois alueelta.

HUOM. Pihapuiden vaikeammat kaadot ei kuulu tähän piiriin, ne hinnoitellaan tapauskohtaisesti pihapuun kaato katselmuksissa erikseen.

Työn toteutamme metsuri ja traktori kärrykuormaaja työnä. Kohteet tulee olla tähän kelpoisia.

Metsänkunnostus kannattaa aina. Metsä kasvaa paremmin, huonokuntoiset ja vioittuneet puut poistetaan ja muu puusto harvennetaan oikeaan tiheyteen tai kaadetaan kokonaan pois tarvittaessa. Hoidettu metsä näyttää pihamaisemassa paremmalle, nostaa kiinteistön arvoa ja antaa uusia näkymiä. Metsän harventaminen vähentää monesti myös hyttysten määrää tontilla. Puunkorjuu suoritetaan aina hyvän metsänhoidon suositusten mukaisesti TAPIO.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus puunkorjuusta sekä kattavakoulutus, osaamme tarjota sopivimman käsittely menetelmän puustolle ja konsultoida metsällisissä asioissa.

Pyydä ilmainen katselmus/tarjous kohteellesi Kajaanin Pihapuulta. Toimimme Kajaanissa ja lähiympäristössä.

Kysy lisää!

P. 0400 418319 / Jyrki Väisänen

Jos en pääse heti vastaamaan, soitan kyllä takaisin.

Tavoittaa myös Whatsapp / Tekstiviestit / toriviestit sähköpostilla