Teija Partanen
Torin käyttäjä lokakuusta 2017
Kainuu
Kajaani, Vuoreslahti
Heinirannantie 900
490 €/vko

Rauhallinen mökki ja puulämmitteinen rantasauna

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 7 helmikuuta 10:56
Kunto: -
Osoite: Heinirannantie 900 Nukkumapaikkoja: 4
Pinta-ala: 75 m²
Lisätiedot
Talven viikkoja vielä vapaana. Varaa oma rauhallinen loma. Minimi vuokraus 2vrk
Kaksi tasokasta hirsimökkiä kauniissa Koutaniemen kylässä. Mökit ovat maaseudun rauhassa, mutta vain 15 minuutin ajomatkan päässä Kajaanin palveluista. Mökit sijaitsevat kahden lammen rannalla, Oulujärven läheisyydessä. Mökit ovat samanlaisia varustukseltaan. Mökeillä omat pihat ja ympärillä tilaa liikkua. Mökeillä ei muita naapureita näköetäisyyden päässä. Mökeillä on omat tulentekopaikat , Jaakon majalla pienessä saaressa (siltakuva) ja Tuomon tuvalla mökin pihassa. Mökeillä on yhteinen uimalampi ja lammen rannassa puulämmitteinen uusi rantasauna. Rantasaunaan kantovesi lammesta. Talvella lammessa avanto johon voi pulahtaa. Rantasaunan käyttö sovitaan erilliseen hintaan.
Mökkien alakerrassa on tupakeittiö, pesuhuone, sähkösauna, wc ja makuuhuone. Yläkerrassa makuuhuone ja aula.
Keittiö on hyvin varustettu: Astianpesukone, mikroaaltouuni ja astiat yms.
Olohuoneessa tv ja dvd-soitin.
Pesuhuoneessa suihkukaappi ja pyykinpesukone.
Oulujärvi on kuuluisa kalaisista vesistään ja lähellä hienoja lampia pilkkimiseen. Koutaniemellä on myös retkeilyreitit joissa tulentekopaikkoja. Koutaniemen mäntykankaat polkuinen ja metsäteineen ovat upeita paikkoja myös patikointiin ja lumikenkäkävelyyn. Lähin hiihtolatu Kajaanissa. Kylällä menee merkitsemättömiä latuja ja Oulujärvellä voi käydä myös hiihtämässä.
Mökkien majoitus on mitoitettu 4:lle hengelle (lapset voi majoittaa lisävuoteisiin). Mökin hintaan sisältyy Pyyhkeet, kankaiset laudeliinat ja lakanat. Mökillä on myös valmiina takkapuut, vessa ja talouspaperit yms. Mökki on hyvin varustettu ja siisti.
Tule nauttimaan lomastasi raikkaan ilman, kauniiden maisemien ja rauhan keskelle. Soita meille, Kerromme mielellämme lisää mökeistämme.

Hakusanoja: majoitus Kajaani, majoitusta Kajaani, mökki Kajaani, vuokrataan mökki, loma majoitus, majoitu, vuokramökki, lomamökki, Kainuu, kalastus, lomamajoitusta, rauhallinen, mökit Kajaanissa , Oulujärvellä, loma-majoitus,

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla