Teija Partanen
Torin käyttäjä lokakuusta 2017
Kainuu
Kajaani, Vuoreslahti
Heinirannantie 900
-

Rauhallinen mökki ja puulämmitteinen rantasauna

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 23 helmikuuta 13:05
Osoite: Heinirannantie 900 Nukkumapaikkoja: 4
Pinta-ala: 75 m²
Lisätiedot
Kaksi tasokasta hirsimökkiä kauniissa Koutaniemen kylässä. Mökit ovat maaseudun rauhassa, mutta vain 15 minuutin ajomatkan päässä Kajaanin palveluista. Mökit sijaitsevat kahden lammenrannalla, Oulujärven läheisyydessä. Mökit ovat samanlaisia varustukseltaan. Mökeillä on omat tulentekopaikat , Jaakon majalla pienessä saaressa (siltakuva) ja Tuomon tuvalla mökin pihassa. Mökeillä on yhteinen uimalampi ja lammen rannassa puulämmittein uusi rantasauna. Rantasaunaan kantovesi lammesta. Rantasaunan käyttö sovitaan erilliseen hintaan. Tuomon tupa sijaitsee n. 50m uimalammesta. Jaakon maja on n.20 m uimalammesta.
Mökkien alakerrassa on tupakeittiö, pesuhuone, sähkösauna, wc ja makuuhuone. Yläkerrassa makuuhuone ja aula.
Keittiö on hyvin varustettu: Astianpesukone, mikroaaltouuni ja astiat yms.
Olohuoneessa tv ja dvd-soitin.
Pesuhuoneessa suihkukaappi ja pyykinpesukone.
Oulujärvi on kuuluisa kalaisista vesistään. Koutaniemellä on myös uudet retkeilyreitit. Koutaniemen mäntykankaat polkuinen ja metsäteineen ovat upeita paikkoja myös patikointiin ja suunnistukseen.
Mökkien majoitus on mitoitettu neljälle hengelle (lapset voi majoittaa lisävuoteisiin). Hinta sis: Pyyhkeet, kankaiset laudeliinat ja lakanat. Mökillä on myös valmiina takkapuut, vessa ja talouspaperit yms. Mökki on hyvin varustettu ja siisti.
Tule nauttimaan lomastasi raikkaan ilman, kauniiden maisemien ja rauhan keskelle. Soita meille, Kerromme mielellämme lisää mökeistämme.

Hakusanoja: majoitus Kajaani, majoitusta Kajaani, mökki Kajaani, vuokrataan mökki, loma majoitus, majoitu, vuokramökki, lomamökki, Kainuu, kalastus, lomamajoitusta, rauhallinen, mökit Kajaanissa , Oulujärvellä, loma-majoitus,

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin