Marko
Torin käyttäjä kesäkuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (4)
Kainuu
Paltamo, Paltamo Keskus
Tehokas otsonaattori
  • Tehokas otsonaattori
30 €/pv

Tehokas otsonaattori

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 21 maaliskuuta 13:54
Lisätiedot
Vuokralle tarjolla tehokkaat otsonaattorit, 10000 mg/h sekä 20000mg/h.
Poistaa hajut ja puhdistaa sisäilman tehokkaasti. Käyttökohteita mm.
Asunnot, mökit, ulkorakennukset, autot, asuntovaunut ym. Vastaavat tilat. Otsonoinnilla saadaan myös lattiamatoista, vaatteista jne tunkkaiset hajut pois. Tarvittaessa käydään myös hoitamassa otsonointi paikan päällä ns. "avaimet käteen" -palveluna.

Todella helppokäyttöinen laite. Asetat otsonaattorin oikealle paikalle sekä töpselin seinään ja käyttö joko ajastimella tai jatkuvasti päällä. Nämä laitteet soveltuu hyvin myös nopeaan autojen otsonointiin (poistaa mm.tupakanhajun tehokkaasti tai aiemmat hajusteiden aiheuttamat voimakkaat tuoksut esim."hajukuuset/wunderbaumit").

Otsonointi on helppo, tehokas ja luonnonmukainen menetelmä poistaa hajuja kuten eläinten, tupakan, savun, homeen, viemärin ja kalman hajua sekä ummehtuneisuutta. Se tuhoaa myös bakteereja ja viruksia.

Otsonointi ei pysty poistamaan rakenteiden sisällä olevaa hometta tai hajuja. Pilaantuneet materiaalit (esim. kosteusvauriot) on ensin poistettava. Kalusteiden ja huoneiston pintoihin tarttuneet hajut saadaan otsonoinnilla poistettua tehokkaaati. TILOISSA EI SAA OLLA IHMISIÄ/ELÄIMIÄ OTSONOINNIN AIKANA JA TILAT ON TUULETETTAVA OHJEISTUKSEN MUKAAN ENNEN KÄYTTÖÄ!

Myös loppusiivouksen yhteydessä hyvä, esimerkiksi vuokra-asunnoissa (vuokralaiset ja vuokranantajat huom.)

Vuokraus onnistuu myös iltaisin ja viikonloppuisin! Lisäksi toimitusta ja takaisinhakua kannattaa kysyä. Pidemmät vuokraukset edullisempia.

Hakussanat:
pahahaju
tupakanhaju
auton otsonointi
hajuhaitta
tupakka
haju
savunhaju