Antiikkia
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (14)
Kanta-Häme
Riihimäki, Peltosaari-Patastenmäki
1500- luv lopulta aito iso Ming-vati Kiinasta
  • 1500- luv lopulta aito iso Ming-vati Kiinasta
  • 1500- luv lopulta aito iso Ming-vati Kiinasta
  • 1500- luv lopulta aito iso Ming-vati Kiinasta
  • 1500- luv lopulta aito iso Ming-vati Kiinasta
  • 1500- luv lopulta aito iso Ming-vati Kiinasta
  • 1500- luv lopulta aito iso Ming-vati Kiinasta
1 400 €

1500- luv lopulta aito iso Ming-vati Kiinasta

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 helmikuuta 02:49
Lisätiedot
Tästä hiukan harvinaisempi sisustusesine olohuoneeseen.
Kiinalainen yli 400- vuotias,suuri, aito, sinivalkea Kraak- posliinivati, Ming - Dynastian ajalta V. 1573 - 1619 , Keisari Wan Li - kaudelta. Juuri oikea ja hieno koboltinsininen sävy!

Harvinainen, tämä on suurin mahdollinen koko, jona tätä KRAAK- vatia tehtiin, halkaisija 51 cm, hajonnut osiin joskus kauan sitten ja liimattu uudelleen kasaan. Vati kestää varovaista liikuttelua, kunhan sitä ei kolauttele mihinkään. Seinälle ei voi enää laittaa, riiputtaminen rasittaisi korjattua rakennetta liikaa.
Pöydällä tasaisella alustalla on tämän paikka tai sitten esim isossa vitriinissä hyllyllä lasin takana.

Tukirakenne teräslangasta ja teräsliuskoista takana lisävahvistuksena vadin ympäri. Älä poista rakennetta, sillä sen on joku hyvin tehnyt jo kauan sitten ja panta tukee liimattua vatia pysymään vielä paremmin kasassa.

Sinivalkeaa KRAAK- posliinia, perinteinen linnut kivellä ja maisema-aihe. Reuna jaettu 8: aan sektoriin, jossa kasviaiheita. Takana halkeaman päälle sitä peittääkseen on maalattu muinoin sinivalkea köynnösaihe ks. kuva 5.

Näitä on huutokaupoissa ja kansainvälisissä antiikkikaupoissa myynnissä myös korjattuina, sillä nämä vadit ovat todella kalliita ja niitä on myyty pikkuvikaisinakin ja hiushalkeamilla ja reunäsäröilläkin olevina 4000 - 6000 eur hintaan kansainvälisissä liikkeissä ja huutokaupoissa. Ehjiä Wan Li- kauden vateja on myyty 16000 US- dollarillakin.

Näitä isoja myyntihintoja voidaan sitten kaupantekohetkellä todentaa netistä, näette, että nuo myyntihinnat eivät ole omia keksintöjäni. Suuntaa ne antavat kuitenkin.

Kun tämän kauden vadin koko muuttuu siitä tavanomaisesta pienemmästä n. 34-38 cm halkaisijasta tähän isoimpaan 51 cm kokoon, myös hinnoissa tapahtuu hyppäys aivan eri tasolle.

Tämä minun vatini kuitenkin, josta nyt on kysymys on joskus useaan osaan hajonnut ja kauan sitten uudelleen kasaan liimattu tukivanteella varustettuna ja siksi hintani on tämä.
Kunto tietenkin laskee vadin arvoa.

Näitä arvokkaita vateja näkee myynnissä myös korjattuina, ei haluta heittää koko esinettä hukkaan sen visuaalisen kauneuden takia.

Suurin mahdollinen koko,harvinainen.

Hinta= 1400 eur/ tai mahdollinen asiallinen ja hyväksytty tarjous.

* Tuotteen maksamisen yhteydessä saatan hyväksyä osan hinnasta kultakolikkoina, jos ostajalla niitä on tarjota.
(Ei kuitenkaan niitä minikokoisia, kiitos.)
Varaan kuitenkin oikeuden olla hyväksymättä niitä maksuna.
Tästä ollaan yhteydessä etukäteen eikä vasta kaupantekohetkellä, koska tulen silloin tarkistamaan etukäteen monta asiaa.

Kuitti ja mahdollinen aitoustodistus annetaan aina mukaan luonnollisesti joka kerta. Aitoustodistuksen luovutan / tai kirjoitan itse vain, jos tavara on jotenkin erityisen poikkeuksellinen. Omat kuittikappaleeni + selvitykset toimitan vuosittain verottajalle, mikäli olen vuoden aikana jotakin myynyt.

Myös tänne Torin ylläpidolle olen selvityksen tästä myyntihommasta oma-aloitteisesti toimittanut jo useaan kertaan. Olen myynyt vain n. 0 - 4 esinettä vuodessa.
Katsele valikoimaani jos haluat löytää jotakin erilaista, esineet ovat sitä mitä kirjoitan. Rehellistä kauppaa, josta on tarkoitus jäädä hyvä mieli molemmin puolin. Esineet ovat olleet kauan omassa käytössäni.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja