KAUPPA
TH-Market Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (83)

Porttikaari 2
01200 VANTAA
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
https://www.facebook.com/VAHINKOTAVARAKESKUS

Electrolux LRB3DE18C
  • Electrolux LRB3DE18C
620 €

Electrolux LRB3DE18C

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 maaliskuuta 14:58
Kunto: Uusi
Lisätiedot
Myytävänä tuliterä Electrolux LRB3DE18C jääkaappi.

Hinta meillä vain 620e (sis.alv.)
Ovh 840e

Electrolux LRB3DE18C on integroitava jääkaappi 311 litran tilavuudella ja pehmeästi sulkeutuvalla SoftClose-ovella. Selkeä ohjauspaneeli näytöllä ja kosketusohjaimilla tekee jääkaapin lämpötilan ja asetusten säätämisen helpoksi ja vaivattomaksi. LED-valaistus taas takaa oivan näkyvyyden jääkaapin sisälle.

Tasainen viilennys pitää ruoan tuoreena

DynamicAir-teknologia takaa tasaisen viileän säilytyslämpötilan. Puhallin kierrättää kylmää ilmaa jääkaapin joka nurkkaan, jotta ruoat säilyvät tuoreina eivätkä lämpene ovea avatessa. Puhaltimen CleanAir-suodatin taas pitää ilman raikkaana ja hajuttomana, jotta ruokien maut eivät sekoitu. Jääkaapissa on myös avoimen oven hälytys, jotta lämpötila ei pääse nousemaan, jos ovi jää vahingossa auki.

Joustavat säilytysratkaisut

Tilava ja täysin ulosvedettävä säilytyslokero tuo säilymäsi tuotteet helposti ulottuvillesi. Voit joko sulkea tai avata laatikon yllä olevat venttiilit säätäkseesi ilmankosteutta säilömillesi ruoille, kuten vihanneksille, optimaaliseksi. Jääkaapissa on myös viileä ExtraZone-laatikko lihalle ja kalalle sekä kätevä FlexiShelf-hylly, jonka voit joko lyhentää tai vetää koko pituudeltaan ulos. Voitkin helposti luoda lisätilaa korkeille esineille alla olevalle hyllylle.

Pikaviilennys- ja lomatoiminnot

Kätevällä pikaviilennystoiminnolla lasket jääkaapin lämpötilan nopeasti 2 °C:een lisätessäsi suuren määrän ruokaa jääkaappiin. Näin uudet ruoat jäähtyvät nopeasti eivätkä vanhat lämpene, mikä auttaa niitä pysymään tuoreina. Valittavana on myös lomatoiminto, joka säätää lämpötilan automaattisesti 14 °C:een. Näin energiankulutus on pientä ja jääkaapin oven voi pitää suljettuna ilman hajuhaittojen riskiä.

Korkeus 176,9cm
Leveys 55,6cm
Syvyys 54,9cm

Tilavuus 311L
Äänitaso 35dB
Energialuokka E

Tuote esillä Riihimäen myymälässä. Lisätiedot tarvittaessa puhelimitse.

Riihimäen vahinkotavarakeskus
Tienhaarantie 8
0104224760
11310 Riihimäki