KAUPPA
TH-Market Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (83)

Porttikaari 2
01200 VANTAA
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
https://www.facebook.com/VAHINKOTAVARAKESKUS

Electrolux LUT6NF18S Pakastinkaappi
  • Electrolux LUT6NF18S Pakastinkaappi
480 €

Electrolux LUT6NF18S Pakastinkaappi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 maaliskuuta 15:18
Kunto: Uusi
Lisätiedot
Myytävänä tuliterä Electrolux LUT6NF18S Pakastinkaappi.

Hinta meillä vain 480e! (sis.alv.)
Ovh 899e

Electrolux LUT6NF18S on integroitava pakastin, jonka kompressori kymmenen vuoden takuulla takaa luotettavan toiminnan pitkäksi aikaa. Pakastimessa on viisi pakastinlokeroa läpinäkyvästä muovista sekä kaksi läpinäkyvällä etuluukulla varustettua hyllyä. Pakastinhyllyt on valmistettu kestävästä ja tukevasta turvalasista, ja ne on helppo pyyhkiä puhtaiksi kostealla liinalla, jos jokin vahingossa läikkyy.

Selkeä lämpötilanäyttö ja kosketusohjaimet

Selkeä ohjauspaneeli näytöllä ja kosketusohjaimilla tekee lämpötilan ja pakastinasetusten säätämisen helpoksi ja vaivattomaksi. Virtapainikkeelle on myös kätevä lapsilukko, jotta laitetta ei vahingossa sammuteta. Turvaa tuovat myös hälytystoiminnot avoimelle ovelle ja nousseelle lämpötilalle.

Arkea helpottava automaattisulatus

NoFrost-teknologia ehkäisee jään muodostumista pakastimen sisälle. Tämä pitää pakastimen suorituskyvyn korkeana ja tekee siitä sekä hygieenisemmän että helpomman pitää puhtaana. Pakastinta ei myöskään tarvitse sulattaa manuaalisesti, mikä säästää runsaasti aikaa ja vaivaa.

Pikapakastus suurien määrien pakastamiseen

Pikapakastustoiminto laskee pakastimen lämpötilan nopeasti erittäin kylmäksi. Tämä on kätevää silloin, kun pakastetaan suuria määriä kerralla. Nopean pakastumisen ansiosta jääkiteet jäävät pieniksi ja ruoat säilyttävät vitamiininsa, koostumuksena, ravintoaineensa ja makunsa. Samalla estetään jo pakastimessa olevien ruokien lämpeneminen.

Korkeus 177,2cm
Leveys 54,8cm
Syvyys 54,9cm

Tilavuus 204L
Äänitaso 39dB
Energialuokka F

Tuote esillä Riihimäen myymälässä. Lisätiedot tarvittaessa puhelimitse.

Riihimäen vahinkotavarakeskus
Tienhaarantie 8
0104224760
11310 Riihimäki