KAUPPA
TH-Market Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (195)

Porttikaari 2
01200 VANTAA
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
https://www.facebook.com/VAHINKOTAVARAKESKUS

Erä Electrolux kuivauskaappi
  • Erä Electrolux kuivauskaappi
1 100 €

Erä Electrolux kuivauskaappi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 marraskuuta 10:29
Kunto: Hyvä
Lisätiedot
Myytävänä 2kpl Electrolux Kuivauskaappi DC4600HPWR.

Hinta vain 1100e/kpl (sis.alv.)

Ovh: 1689e

Electrolux-kuivauskaappi DC4600HPWR tarjoaa hellävaraisen ja nopean kuivauksen tekstiileille. Lämpöpumpputeknologia säästää energiaa.

Lämpöpumpputeknologia:Lämpöpumppu käyttää ylijäämälämmön uudelleen sen jälkeen, kun kostea ilma on jäähtynyt ja tiivistynyt. Sen ansiosta kuivauskaapin energiankulutus pysyy alhaisella tasolla. Alhaisemmassa lämpötilassa kuivaaminen on myös hellävarainen tekstiileillesi.

Tilavuus: Kuivauskaappi kuivaa kerralla 4 kg pyykkiä, joka vastaa jopa 17 metriä pyykkinarua. 3 riviä ripustimia, mukaan lukien 6 taittuvaa kaksoisripustinta ja ulosvedettävät ripustimet, mahdollistavat kaapin sisätilan entistä monipuolisemman käytön.

Muotoilu: Kuivauskaapin yksinkertaisen tyylikäs muotoilu tekee siitä oivallisen lisän kodin varustukseen. Kuivauskaapin ovi aukeaa oikealle puolelle.

Sijoitus: Lämpöpumpputekniikan ansiosta vaatteiden kosteus tiivistyy erilliseen säiliöön, joten tässä mallissa poistoilmaa ei tarvitse ohjata ulos. Voit siis sijoittaa kaapin vapaammin mihin haluat.

Ajastin: Kuivauskaapissa on älykäs sensori, joka katkaisee virran kun vaatteet ovat kuivuneet valitulle tasolle. Voit myös asettaa kuivausajan itse jopa kahdeksaksi tunniksi.

Johdon pituus 200cm
Korkeus 194.5cm
Leveys 59.7cm
Syvyys 61.5cm
Paino 86kg

Kuivaustoiminnon äänentaso 49 db
Kuivauskapasiteetti 4kg
Jäähdytysaineen tyyppi R134a

Riihimäen vahinkotavarakeskus
Tienhaarantie 8
0104224760