Risto Inna
Torin käyttäjä maaliskuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (5)
Espanja
Acapulco - calle fransisco claros curro
Los Boliches upea penthouse
  • Los Boliches upea penthouse
  • Los Boliches upea penthouse
  • Los Boliches upea penthouse
  • Los Boliches upea penthouse
  • Los Boliches upea penthouse
  • Los Boliches upea penthouse
  • Kartta
780 €/viikko

Los Boliches upea penthouse

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: - Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Fuengirola
Vietä unohtumaton unelmaloma erityisen ystäväsi tai perheesi kanssa yhdessä upeimmista Fuengirolan Los Bolichesin Penthouse /kattoterassi loma-asunnoista ,lähellä rantoja ja palveluita. Malagan lentokentältä on asunnolle matkaa vain n. 23km. Palvelut ja Asunto on 2016 täysin remontoitu ja upeasti varustettu. Laadukkaat vuoteet kuudelle, kauniit astiat, pyyhkeet, aurinkotuolit jne odottavat sinua.
Asunto on tyylikäs, aistikkaasti hieman afrikkalaishenkeen sisustettu. Tämä asunto sopii mainiosti liikuntarajoitteiseille. Tilat käsittävät avarat ja valoisat 4h + k +2kp h + w c+ sauna sekä tilavalla aurinkoisella ulkoterassilla sijaitseva viihtyisä ympäri vuoden ihana lasiterassihuone. Loistopaikka, kaikki lähellä. Tilat on yhdessä tasossa ja ne on remontoitu mahdollisimman esteettömäksi joten se soveltuu hyvin mm. pyörätuolin tai rollaattorin käyttäjälle. Kolmesta makuuhuoneesta yksi sijaitsee sauna/kph osaston kanssa hieman erillään muista antaen kivat yksityiset puitteet vaikkapa isovanhemmille, nuorelle tai vaikkapa liikuntarajoitteisen avustajalle. Yhtiön uima-allas käytössä kesäaikaan.


Lisäpalveluina on saatavissa Wifi, Suomi TV (+ yli 300 kanavaa), lentokenttäkuljetukset,lastensängyt, rattaat, aamiastarvikkeet, hemmottelupaketit, liikuntarajoitteisten varusteet ja suomenkieliset hoiva-sekä asiointipalvelut jne. Talon pohjakerroksesta on järjestettävissä oma autohallipaikan jonne asunnosta on suora hissiyhteys.

Lähetä viesti, pistämme paluupostissa pdf-esitteen. TÄHÄN IHASTUT!

HUOM! Toimi pian! Vapaita viikkoja jäljellä hyvin rajoitetusti. Lisäkuvia yms. tietoa löytyy www.otalomaa.com ja huoneistoisännöitsijältä Maarit.Aro @ Otalomaa.com

Vinkki: Espanjan /Fuengirolan suosio on kasvamassa! Kannattaa ensin varata itseä miellyttävä lomaasunto ja alkaa vasta tämän jälkeen seuraamaan eri lentoyhtiöiden viikottain vaihtuvia edullisia lentotarjouksia. Tutkimusten mukaan lennot ovat halvimmillaan yleensä n. 2 kuukautta ennen suunniteltua lähtöpäivää.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin