Otalomaa Risto Inna
Torin käyttäjä huhtikuusta 2021
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Espanja
Calle fransico claros curro 1
950 €/vko

Los Boliches ihana Penthouse kattoterassiasunto

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: - Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Fuengirola
Lisätiedot
Yllätä rakkaasi ja vietä unohtumaton joulu, kesäloma, merkkipäivä, hääpäivä, tai mikä vaan vuoden kohokohta poikkeuksellisen ihanissa puitteissa keskustan palveluiden ja meren lähellä Fuengirolan Los Bolichesissa. Katso vuokrat ja varauskalenteri kotisivuiltamme www.otalomaa.com

Tämä ympäri vuoden super aurinkoinen etelä-länsisuuntainen ja kaunis Claros Penthouse kattoterassiasunto sijaitsee keskeisellä mutta rauhallisella paikalla Los Bolichesin sydämessä.
Se sopii loistavasti niin ihanaan kahden hengen luksuslomaan kuin vaikka 6 hengen aikuiselle lomaseurueelle. UImarannat, kahvilat, ravintolat, kaupat, Feriatorialue, puistot, kauneushoidot yms. palvelut sekä tapahtumat ovat ympärillä joten täällä voi halutessaan nauttia lomasta monin tavoin myös täysin ilman autoa tai takseja. ( Jos autoa tarvitsee, järjestyy sille oma parkkipaikka talon autohallista)

Asunnossa on 3mh+k+oh+sauna+terassilla 25m2 lasihuone. Yksityisen kattoterassin viihtyisä lasihuone mahdollistaa mieliinpainuvat aamiaishetket, illalliset ja illanistujaiset läpi vuoden. Sieltä on kauniit kaupunki, katto, vuori -ja taivasnäkymät niin päivin kuin myös iltaöin. Terassilla on 4 aurinkovuodetta sekä muita kalusteita mukavaan oleskeluun ja auringosta nauttimiseen. Varustus on luonnollisesti muutenkin lähes täydellinen raglette grillistä ja Suomitv / elilisaviihteestä alkaen.

Asunnon tilat ovat yhdessä tasossa, piha-alue uima-altaineen ja koko Fuengirolan kaupunkialue on tasaista tarjoten helpon liikkumisen niin nuoremmille kuin myös vanhemmille henkilöille.
Vuokra alk 950/viikko
KATSO lisäkuvat, varusteet, vapaat viikot, vuokraehdot yms. kotisivuiltamme www. Otalomaa.com Anna mielelläni lisätietoja myös puhelimitse.

Huom! Asunto on silmäterämme, pidämme sen ensiluokkaisessa kunnossa. Vuokraamme vain aikuisille, emme bileporukoille tms.!

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla