Risto Inna
Torin käyttäjä lokakuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Espanja
Calle independencia
415 €/vko

Ihastuttava 2h+k+kattoterassi 100m rantaan

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: - Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Fuengirola
Lisätiedot
Fuengirolan keskustan "vanhan kaupungin espanjalasitunnelmissa" Plaza Pablo Picazzon kulmauksessa sijaitsevassa viehättävässä Picasso Garden asunnossa voit viettää aivan loistavaa kaupunki- ja rantalomaa ympäri vuoden.
Asunto on lähes uudenveroinen, ihanan persoonallinen "lomapesä" jossa on ainutlaatuisen toimiva pohjaratkaisu ja todella kiva yksityinen kattoterassi jonne käyti suoraan olohuoneesta. Etelä-länsisuuntainen terassi on kuin toinen olohuone, privaatti "Cafe" jossa voit vaikka grillailla omia herkkuja, lukea, ottaa aurinkoa tai vain nauttia olostasi.

Tämä on löytö, tule ja koe itse! Sopii erinomaisesti sinkuille tai pariskunnille. Laadukas vuode kuten meillä aina, antaa erinomaiset unet. Picasso Garden asunto sijaitsee ylimmässä, kolmannessa asuinkerroksessa eikä siinä ole hissiä joten tämä ei sovellu liikuntarajoitteisille. Rantakadulle matkaa vajaa 100m. Lähistöllä runsaasti palvelevia kivijalkakauppoja ja mm. kuulu "nälkäkatu" jossa kymmenittäin ihania ruokaravintoloita. Varusteina mm. 2x ilmastointi, pyykkikone, astianpesukone, hyvin varustettu keittiö + kauniit astiat, Wifi, SuomiTV jne.

Asunnon vuokraus on hiljattain jälleen käynnistetty joten vielä on viikkoja jäljellä pitkin kesää ja syksyä. Varauskalenteri elää, joten tarkista tilanne. Hinnat alkaen kesällä 465/viikko ja talvella 415/viikko. Annamme mielellämme lisätietoja Tiina 045-6304177 ja Risto 040-7016008

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin