KAUPPA
Avara Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (202)

Kansakoulukatu 10
00100 Helsinki
Asunnot ja tontit, Asunnot
https://www.avara.fi

Tytti Saloniemi 0201133015
663 €/kk

Iidankuja 1, Riihimäki

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 27 huhtikuuta 12:21
Sijainti: Riihimäki Keskus, Riihimäki, Kanta-Häme Kerros: 2/1
Osoite: Iidankuja 1 Asumistyyppi: Vuokra
Asuinpinta-ala: 45 m² Kunto: -
Huonejärjestys: 2H + KK + S Parveke: Ei
Huoneita: 2 Asunnossa sauna: Kyllä
Lisätiedot
Selkeä pohjainen luhtiasunto. Avokeittiö -oleskelutilaan mahtuu hyvin pieni ruokapöytä ja sohva -tai tuoliryhmä. Eteisen ja makuuhuoneen kiinteissä kaapistoissa on runsaasti säilytystilaa.

Jätä hakemus: oma.avara.fi. Tarjoamme asuntoa hakemuksen jättäneille hakijoille. Jätäthän liitteet hakemukselle, jotta voimme tarjota asuntoa.Viihtyisä vuonna 2004 valmistunut rivitaloyhtiö Riihimäen Harjukylässä. Alue on rauhallinen, mutta sijaitsee lähellä keskustaa palveluiden, koulujen ja päivähoitopaikkojen läheisyydessä. Huoneistotyypeistä löytyy valinnanvaraa, aina 44 neliön kaksioista 83,5 neliön neljän huoneen asuntoihin asti. Kaikissa huoneistoissa pääsee nauttimaan oman saunan löylyistä. Asuntoihin mahdollisuus tilata veloituksetta 10 Mbit/s laajakaistaliittymä.

Kohteessa on varallisuusrajat ja asukasvalinta perustuu tarveharkintaan. Järjestämme asuntojen esittelyt ja teemme asukasvalinnat vain hakemusten perusteella.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus osoitteessa oma.avara.fi ! Lisääthän hakemukselle asukasvalintaa varten seuraavat liitteet:

-Todistus tuloista (viimeisin palkkalaskelma tai todistus muusta toimeentulosta esim. työmarkkinatukipäätös tai päivärahat)
- Esitäytetty veroilmoitus, veroilmoituksen löytää helposti omavero.fi:stä (omavero.fi -> kirjaudu -> omat veroasiat -> postilaatikko -> päätökset ja kirjeet; Näytä kaikki -> esitäytetty veroilmoitus (pdf).).

Kohteesta on mahdollista vuokrata autopaikka. Lämpötolpallinen paikka 19eur/kk (Paikkoja on rajoitettu määrä). Autopaikkatilanteen voi varmistaa: Aimo Park Oy/ p. 020 7812480 (ma-pe 9-16) asukaspysakointi@aimopark.fi
Hinta ja kustannukset
Vapautuminen: - Vuokra: 663 €/kk
Esittelyssä: - Vesimaksu: 30 €
Lemmikit: Sallittu Vakuus: 250 €
Tupakointi: Ei sallittu Vuokrasopimus: Toistaiseksi
Talon tiedot
Uudiskohde: Ei Taloyhtiön nimi: -
Rakennusvuosi: 2004 Energialuokka: B2007
Kerroksia: 1 Hissi: Ei
Talotyyppi: - Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja