Kajakki Ocean Harbor yhdelle (UUSI)
  • Kajakki Ocean Harbor yhdelle (UUSI)
295 €

Kajakki Ocean Harbor yhdelle (UUSI)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 kesäkuuta 11:09
Kunto: -
Pituus: 3,09 metriä Käyttötunnit: -
Vuosimalli: - Runkomateriaali: -
Moottori: Ei
Lisätiedot
Kajakki joka kulkee mukana kaikille melontaretkille. Lujatekoinen Ocean Harbour on täytettävä vakaa yleiskajakki yhdelle melojalle.

Firstop täytettävien kajakkien patentoitu jousimainen muoto antaa sille eriomaisen liun. Modulirakenteen isot laidat tekevät kajakista vakaan meloa. Firstop Ocean Harbour muistuttaa ominaisuuksiltaan ns. normaalia kajakkia mutta täytettävänä saat sen helposti mukaan minne vain. Kajakki on helppo pakata mukana tulevaa kulutusta kestävään kassiin.

Kajakin suunnittelussa on mietitty melottavuuden lisäksi myös käyttömukavuutta. Rakenteen laidat tarjoaa hyvän suojan allokolta. Myös melojan asento on erittäin tärkeä varsinkin pidemmillä retkillä. Hyvin pehmustettua istuinta on siirrettävissä kätevän tarrakiinnityksen avulla haluttuun kohtaan. Säätövaraa on 80 cm joten erimittaisille melojille löytyy optimaalinen asento. Melontarekillä asentoa voi myös hieman muuttaa jolloin kehoon kohdistuva rasitus jakaantuu paremmin.

Ocean Harbour kajakin ehdoton etu on sen täytettävä rakenne. Kajakki kulkee mukana melontareissulle ja mökille ja varastoituu pieneen tilaan. Pakkauksen mukana tulee pumppu joilla saat sen kätevästi täytettyä. Rakenne muodostuu kolmiosaisesta modulirakenteesta jotka kaikki on erikseen täytettävissä, jokaisessa on oma venttiilinsä. Kajakin materiaali on päältä 400D Oxford kangasta joka on käsitelty vahvalla vedenpitävällä pinnoitteella. Sisäpuoli on kestävää PVC:tä.

Kajakin kantokahvoista on vain 9 kg painoista kajakkia helppo kantaa rannasta tai joella melottaessa kankaiden yli. Cargo-verkkossa säilytät päiväreissun tarpeet ja tavaran.

Mukana kantokassi, mela, ilmapumppu ja kantokassi


Tekniset tiedot ja ominaisuudet
- Yhdelle hengelle
- Ilmatäytteinen
- Pituus 309 cm
- Leveys 95cm
- Paksuus:30cm
- Evän korkeus 21 cm
- Istuin säädettävissä sopivaan kohtaan (säätövara 80cm)
- Penkin leveys: 46 cm
- Selkänoja 33cm (säädettävä kaltevuus)
- 4 kantokahvaa
- Irroitettava päälykangas
- Korjaussarja mukana
- Mela: 3-osainen, säädettävällä lapakulmalla
- Materiaali PVC + 400D Oxford
- Painoraja: 110kg
- Väri: 3-värinen (harmaa-oranssi-turkoosi)
- Paino: 9 kg

Lue lisää sivuitamme osoitteesta:
https://www.tavaratalohurrikaani.fi/kajakki-ocean-harbor-1hlo.html

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.