KAUPPA
Avara Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (328)

Kansakoulukatu 10
00100 Helsinki
Asunnot ja tontit, Asunnot
https://www.avara.fi

Pirkko Auvikainen 0201133013
Kullervontie 2, Hämeenlinna
  • Kullervontie 2, Hämeenlinna
  • Kullervontie 2, Hämeenlinna
  • Kullervontie 2, Hämeenlinna
  • Kullervontie 2, Hämeenlinna
610 €/kk

Kullervontie 2, Hämeenlinna

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 4 maaliskuuta 08:34
Sijainti: Jukola, Hämeenlinna, Kanta-Häme Kerros: 2/2
Osoite: Kullervontie 2 Asumistyyppi: Vuokra
Asuinpinta-ala: 44 m² Kunto: -
Huonejärjestys: 1H + TK + S Parveke: Kyllä
Huoneita: 1 Asunnossa sauna: Kyllä
Lisätiedot
Luhtitalon 2. kerroksen viihtyisä saunallinen kaksio. Olohuone ja keittiö yhtenäistä avointa tilaa. Lattioissa uudet laminaatit ja valkoiset maalatut seinäpinnat.
Jätä hakemus: oma.avara.fi
Asuntoesittelyt järjestetään hakemusten perusteella.Pienkerrostalohuoneistoja Voutilassa. Alue on luonnonläheistä ja sijaitsee noin neljän kilometrin päässä keskustasta. Alueelta löytyy muun muassa kolme kauppaa, posti ja alakoulu. Voutilassa on erinomaiset liikuntamahdollisuudet. Urheilua voi harrastaa muun muassa Jukolan kuntosalissa ja liikuntahallissa sekä Jukolan metsäpolulla, jossa voi esimerkiksi suunnistaa. Huoneistotyypeistä löytyy valinnanvaraa 43 neliön yksiöistä 52,5 neliön kaksioihin. Kaikissa asunnoissa on oma sauna sekä parveke tai terassi. Asuntoihin mahdollisuus tilata veloituksetta 10 Mbit/s laajakaistaliittymä.

Kohteessa on varallisuusrajat ja asukasvalinta perustuu tarveharkintaan. Järjestämme asuntojen esittelyt ja teemme asukasvalinnat vain hakemusten perusteella. Hakemus tulee jättää osoitteessa oma.avara.fi Lisääthän hakemukselle asukasvalintaa varten seuraavat liitteet:

-Todistus tuloista (viimeisin palkkalaskelma tai todistus muusta toimeentulosta esim. työmarkkinatukipäätös tai päivärahat)

- Esitäytetty veroilmoitus, veroilmoituksen löytää helposti omavero.fi:stä (omavero.fi -> kirjaudu -> omat veroasiat -> toiminnot: Veroilmoitukset ja verotustiedot -> 2019; Tulovero: Esitäytetty veroilmoitus -> Toiminnot: Avaa tiedostona (pdf).).

Kohteesta on mahdollista vuokrata autopaikka. Lämpötolpallinen paikka 19eur/kk (Paikkoja on rajoitettu määrä). Autopaikkatilanteen voi varmistaa: Aimo Park Oy/ p. 020 7812480 (ma-pe 9-16) asukaspysakointi@aimopark.fi
Hinta ja kustannukset
Vapautuminen: 01.06.2021 Vuokra: 610 €/kk
Esittelyssä: - Vesimaksu: 29 €
Lemmikit: Sallittu Vakuus: 250 €
Tupakointi: Ei sallittu Vuokrasopimus: Toistaiseksi
Talon tiedot
Uudiskohde: Ei Taloyhtiön nimi: -
Rakennusvuosi: 2000 Energialuokka: D
Kerroksia: 2 Hissi: Kyllä
Talotyyppi: - Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja