KAUPPA
TH-Market Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (83)

Porttikaari 2
01200 VANTAA
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
https://www.facebook.com/VAHINKOTAVARAKESKUS

LG GBP32DSLZN jääkaappipakastin
  • LG GBP32DSLZN jääkaappipakastin
480 €

LG GBP32DSLZN jääkaappipakastin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 maaliskuuta 15:34
Kunto: Uusi
Lisätiedot
Myytävänä LG GBP32DSLZN jääkaappipakastin

Hinta meillä vain 480e (sis.alv.)
Ovh 749,99e

Tämä tyylikäs ja moderni jääpakastinkaappi säilyttää ruokasi tuoreena pidempään innovatiivisten teknologioiden avulla! Jopa 32 % nopeampi ja tasaisempi jäähdytys DoorCoolingin ansiosta, joka puhaltaa kylmää ilmaa kaappiin oven yläpuolelta kun taas Multi AirFlow puhaltaa kylmää ilmaa joka hyllyvälille. Smart Inverter Kompressori tekee kaapista todella hiljaisen, vain 36dB, jonka lisäksi kompressorille myönnetään 10 vuoden takuu. Kaikkien LG kylmälaitteiden runko on metallia, myös takaseinä - siksi kaapin runko säilyttää ryhtinsä, eikä notkahda vuosien varrella. Suuret ja leveät pyörät helpottavat kaapin liikuttamista.

MultiFlow ja DoorCooling
Tiesitkö että suomalaisten keskimääräinen ruokahävikki vuodessa on 24kg/henkilö? LG kylmälaitteissa ruoat säilyvät pidempään nerokkaiden viilennys ratkaisujen ansiosta, jotka pienentävät ruokahävikkiä; MultiFlow puhaltaa kylmää ilmaa jokaiselle hyllylle ja Door Cooling puhaltaa kylmää ilmaa oven yläpuolelta ovihyllyihin. MultiFlow ja Door Cooling takaavat tasaisen lämpötilan, jotta ruokasi säilyy pidempään!

Smart Inverter Kompressori
Kompressori on kylmälaitteen sydän, joten sen tulee olla kestävä, hiljainen ja energiatehokas - LG Smart Inverter Kompressori on kaikkea tätä, jonka lisäksi sille myönnetään 10 vuoden takuu. Hiljaisuus on luksusta ja 36dB äänitaso tekee LG:n kaapista yhden markkinoiden hiljaisimmista!

Pakastimen suuri 107litran tilavuus
Pakastimen suuri 107litran tilavuus tuo joustavuutta arkeen ja laatikoiden alla olevien lasihyllyjen ansioista voit halutessasi poistaa laatikon ja hyödyntää entistä suurempaa tilavuutta.

Pikapakastus ja Pikajäähdytys
Pikapakastus (Express Freeze) ja Pikajäähdytys (Express Cool) ovat tehokas tapa pakastaa/viilentää tuotteet nopeasti, jotta ne säilyvät tuoreina pidempään. Voit kytkeä esim. pikajäähdytyksen päälle kun lähdet kauppaan, joten kun tulet kaupasta ja täytät kaapin ostoksillasi, ne jäähtyvät nopeammin.

Metallirunko ja helppo liikuteltavuus
Kaikkien LG kylmälaitteiden runko on metallia, myös takaseinä - siksi kaapin runko säilyttää ryhtinsä, eikä notkahda vuosien varrella. Suuret ja leveät pyörät helpottavat kaapin liikuttamista.Tasainen ovi integroidulla kahvatSelkeä ja tyylikäs, tasainen ovi integroidulla kahvalla helpottaa laitteen sijoittamista, eikä sinun tarvitse murehtia kahvojen mahdollista hajoamista.

Tekniset tiedot

Energialuokka: E
Energiankulutus 257 kWh / vuosi
Tilavuus: Jääkaappi 277 l / Pakastin 107 l
Äänitaso: 36 dB
Jääkaapin lämpötilat 1 - 7°C
Pakastimen lämpötilat -15 °C - -23 °C
Pakastusteho 12 kg / vrk
Led-näyttö ovessa
NoFrost
Digitaaliset lämpötilasensorit
Pikapakastus (Express Freeze)
Pikäjäähdytys (Express cooling)
Näytön lapsilukko (Child Lock )
Ovi hälytys (Door alarm)
Lomatila (Eco Friendly)
Oven kätisyys vaihdettavissa
Mitat K x L x S (mm): 2030 x 595 x 675
Paino 74 kg

Riihimäen vahinkotavarakeskus
Tienhaarantie 8
0104224760
11310 Riihimäki