KAUPPA
169 000 €

Loppi Räyskälä Yli-Myllynranta 26 tupakeittiö+mh+k

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 26 kesäkuuta 10:19
Kunto: Hyvä
Osoite: Yli-myllynranta 26 Huoneita: 2
Pinta-ala: 56 m²
Lisätiedot
Kalliolle kukkulalle rakennan minä majani.
Lopen Räyskälästä, järvenrannalta löytyy tämä upea vuonna 1999 valmistunut Honkarakenteen pyöröhirsihuvila. Tämä kohde on kaikkea sitä mitä helpolta loma-asumiselta vaaditaan. Tämä hyvin hoidettu kokonaisuus tarjoaa hyvät puitteet miellyttävälle mökkeilylle ympärivuoden.

Tupakeittiö kokoaa yhteen perheen ja ystävät nauttimaan yhdessä olosta ja takan tunnelmasta. Tarvittaessa kesähelteillä ilmalämpöpumppu viilentää. Parvi antaa mukavasti lisätilaa, vaikka yövieraille.

Vesi tulee omasta kaivosta ja lämminvesivaraaja huolehtii sen lämmittämisestä. Keittiö on hyvin varusteltu, pyykkihuoltokin hoituu. Puusauna tarjoaa lempeät löylyt ja pesutilasta löytyy suihku sekä wc.

Rinnetonttille paistaa aurinko koko päivän ja sen vuosivuokra on 2237 Eur/ vuosi.
Ylimyllyn järvi on puhdasvetinen järvi. Se on osa kolmen järvialtaan muodostelmaa, johon kuuluu Yli-Mylly ja Alimylly sekä Salmilamminlahti.

Räyskälän alue on tunnettu hyvistä liikuntareiteistään ja retkeilymaastoistaan, liikuit sitten patikoiden, pyörällä tai meloen. Myös satokautena metsät tarjoavat täällä parastaan, mustikkaa, puolukkaa ja valtavasti sieniä tietysti vuodesta riippuen.
Myös monet muut aktiviteetit löytyvät alueelta esim harrastelentokenttä.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!
Ota yhteyttä ja sovitaan esittely!

Sari Palomäki 0452022100 / sari.palomaki@remax.fi

Ps. Ei omatoimisia käyntejä alueella. Yksityistie on puomilla suljettu.