Jarno Kuusisto
Torin käyttäjä heinäkuusta 2014
Kanta-Häme
Hausjärvi | Kartta
Puma Speed 600 Ignite miesten juoksukengät
  • Puma Speed 600 Ignite miesten juoksukengät
  • Puma Speed 600 Ignite miesten juoksukengät
  • Puma Speed 600 Ignite miesten juoksukengät
  • Kartta
45 €

Puma Speed 600 Ignite miesten juoksukengät

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 marraskuuta 17:56
Uudet (7 km juostu) miesten neutraalisti tuetut juoksukengät, koko 43. Myydään väärän koon vuoksi Ovh. 130€ Lisätietoja voi lukea: http://www.juoksija-lehti.fi/Kenkäklinikka
Juoksija-lehden arvio
Speed 600 on tanakka peruskenkä Faas-sarjan pian korvaavasta Ignite-mallistosta. Uusi vaimennus tuntuu miellyttävältä ja melko kimmoisalta. Iskarit kestävät raskaankin juoksijan alla.
Meno on mutkatonta tasaisen luotettavasti rullaavalla tossulla, mutta askeleen pyörähdys kärjestä ponnistukseen jää vajaaksi. Suora lesti tuo vakautta kiertolöysään kenkään. Speed 600 ei nimestään huolimatta innostu vauhtihurjasteluun.
Kengästä puuttuu aggressiivisuutta, mutta toisaalta sillä juoksentelu on leppoisaa. Pullea ulkönäkö hämää, sillä tossu on kevyt. Sopivalla kumimäärällä päällystetty ulkopohja joustaa ja suojaa riittävästi. Tuntuma alustaan on perustasoa.
Lesti sopii normaaliin jalkaan. Toimiva nauhoitus sitoo keskiosan tukirakenteen napakasti jalan ympärille. Joustava ja hyvin pehmustettu kantakuppi on herkkua herkälle kantapäälle. Etuosa on saumaton, hengittävä ja kevyesti vahvistettu.
Speed 600 on kovien alustojen kulkuväline. Se tarjoaa notkeudestaan huolimatta vakaita kilometrejä. Kenkä soveltuu myös kanta-astujille, ja se sopii kuntoilijan yleistossuksi.
Sopii Normaalisti askeltavalle juoksijalle peruslenkkeilyyn ja reippaille lenkeille.
Plussaa Tasapainoinen kokonaisuus, istuvuus, keveys
Miinusta Kärjen karhea materiaali voi hangata varpaita, hieman laiska

Tekniset tiedot
Uusi Ignite-vaimennus (PU-Foam) palauttaa energian hyvin takaisin juoksuun ja säilyttää rakenteensa pitkään. Pohjan muotoilu ja uritus parantavat rullaavuutta ja ohjaavat askelta neutraaliin suuntaan. Kanta- ja keskiosa istuvat napakasti (EverFit+). Kevyt saumaton päällinen hengittää hyvin ja tukee jalkaterää (Engineered Air Mesh).