KAUPPA
Avara Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (190)

Kansakoulukatu 10
00100 Helsinki
Asunnot ja tontit, Asunnot
https://www.avara.fi

Tytti Saloniemi 0201133015
Saarikatu 14a, Riihimäki
  • Saarikatu 14a, Riihimäki
  • Saarikatu 14a, Riihimäki
  • Saarikatu 14a, Riihimäki
  • Saarikatu 14a, Riihimäki
729 €/kk

Saarikatu 14a, Riihimäki

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 30 huhtikuuta 10:39
Sijainti: Riihimäki Keskus, Riihimäki, Kanta-Häme Kerros: 2/2
Osoite: Saarikatu 14 a Asumistyyppi: Vuokra
Asuinpinta-ala: 55 m² Kunto: -
Huonejärjestys: 2H + K + S Parveke: Kyllä
Huoneita: 2 Asunnossa sauna: Kyllä
Lisätiedot
Rivitaloyhtiön siistikuntoinen 2. krs. asunto. Asunnossa on tehokkaasti suunnitellut neliöt, sekä toimiva ja selkeä pohjaratkaisu. Asunnosta löytyy oma parveke sekä sauna, jotka tuovat lisää asuinmukavuutta.

Jätä asuntohakemus: oma.avara.fi
Tarjoamme asuntoa ainoastaan hakemuksen jättäneille hakijoille.Vuonna 2003 valmistuneita rivitaloasuntoja Harjukylässä. Alue on rauhallinen, mutta sijaitsee lähellä keskustaa palveluiden, koulujen ja päivähoitopaikkojen läheisyydessä. Huoneistotyypeistä löytyy valinnanvaraa 53 neliön kaksioista aina 83,5 neliön kolmioihin asti. Kaikissa huoneistoissa pääsee nauttimaan oman saunan löylyistä. Asuntoihin mahdollisuus tilata veloituksetta 10 Mbit/s laajakaistaliittymä.

Kohteessa on varallisuusrajat ja asukasvalinta perustuu tarveharkintaan. Järjestämme asuntojen esittelyt ja teemme asukasvalinnat vain hakemusten perusteella. Hakemus tulee jättää osoitteessa oma.avara.fi Lisääthän hakemukselle asukasvalintaa varten seuraavat liitteet:

-Todistus tuloista (viimeisin palkkalaskelma tai todistus muusta toimeentulosta esim. työmarkkinatukipäätös tai päivärahat)

- Esitäytetty veroilmoitus, veroilmoituksen löytää helposti omavero.fi:stä (omavero.fi -> kirjaudu -> omat veroasiat -> toiminnot: Veroilmoitukset ja verotustiedot -> 2019; Tulovero: Esitäytetty veroilmoitus -> Toiminnot: Avaa tiedostona (pdf).).

Kohteesta on mahdollista vuokrata autopaikka. Lämpötolpallinen paikka 19eur/kk (Paikkoja on rajoitettu määrä). Autopaikkatilanteen voi varmistaa: Aimo Park Oy/ p. 020 7812480 (ma-pe 9-16) asukaspysakointi@aimopark.fi
Hinta ja kustannukset
Vapautuminen: - Vuokra: 729 €/kk
Esittelyssä: - Vesimaksu: 36 €
Lemmikit: Sallittu Vakuus: 250 €
Tupakointi: Ei sallittu Vuokrasopimus: Toistaiseksi
Talon tiedot
Uudiskohde: Ei Taloyhtiön nimi: -
Rakennusvuosi: 2003 Energialuokka: D
Kerroksia: 2 Hissi: Ei
Talotyyppi: - Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto