Sähköpyörä Naisten 26" C6 - DYU
  • Sähköpyörä Naisten 26" C6 - DYU
  • Sähköpyörä Naisten 26" C6 - DYU
  • Sähköpyörä Naisten 26" C6 - DYU
  • Sähköpyörä Naisten 26" C6 - DYU
995 €

Sähköpyörä Naisten 26" C6 - DYU

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 toukokuuta 15:45
Kunto: Uusi
Tuumakoko: 26"
Lisätiedot
Sähköpyörä C6 on klassisen naisten pyörän mallinen sähköpyörä, jolla matka taittuu polkemalla tai sähköavusteisesti. Tukeva runko, etujousitus, pysty ajoasento sekä ergonominen satula takaavat mukavan ajotuntuman. Laadukas 6-portainen Shimano Tourney vaihteisto pitää huolen sopivasta välityksestä. Matala jalannostokorkeus helpottaa kyytiin nousemista. Turvallisuutta lisäävät tehokkaat levyjarrut edessä ja takana.

Laadukkaan Shimano Tourney vaihteiston SIS Rear-komponentit tekevät vaihteiston käyttämisestä saumatonta ja polkemalla matka taittuu. Voit itse päättää haluatko saada hyötyliikuntaa vai ottaa rennosti ja ajella sähkön avulla vaivattomasti perille asti tai siitä väliltä.

Sähköpyörä C6:ssa on laadukas 12,5Ah akku jolla huristelet täysin sähkövoimin 40 - 60km. Akku on helposti irrotettavissa ja sen lataaminen onnistuu vaikka työpäivän tarvittaessa. Akussa on lukitus avaimella, joten voit myös huoletta jättää sen pyörään kiinni. Akun varaustason ilmoittava näyttö on integroitu pyörän ohjaustankoon.

Katso lisäkuvat ja täydelliset tuotetiedot verkkokaupassamme klikkaamalla alla olevaa linkkiä
https://www.tavaratalohurrikaani.fi/sahkopyora-naisten-300w-c6.html

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.