KMLautanen
Torin käyttäjä helmikuusta 2020
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (88)
Kanta-Häme
Hausjärvi, Oitti
Swarovskin kristalliesine: rasia pikkukristalleja
  • Swarovskin kristalliesine: rasia pikkukristalleja
35 €

Swarovskin kristalliesine: rasia pikkukristalleja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 huhtikuuta 17:02
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
Joulukuussa 2021 tarpeeksi suuren ostoksen kanssa toimitettu GWP, pieni kahdeksankulmainen rasia täynnä pieniä kristalleja erilaisilla leikauksilla. Sopivat sellaisinaan keräilyyn, koristeeksi tai vaikkapa askarteluun. Mukana alkuperäispakkaus: tämän setin mukana ei tullut sertifikaattia, joten sellaista ei tule tässäkään. Kristalleihin ei ole koskettu käsin. 35 e

Myynnissä paljon Swarovski - kristalliesineitä sekä kristallisia joulukoristeita. Katso myös muut ilmoitukseni joissa lisää Swarovskin koristeita ja kristallifiguriineja. Lisään uusia aina silloin tällöin. Hinta kunkin esineen kuvauksen perässä. Lisäkuvia erikseen ja läheltä saatavissa kysymällä tori-viestillä. Voin postittaa (ostaja maksaa postikulut), tai nouto. Myös vaihtokaupat toisiin Swarovskin figuriineihin mahdollisia, kokoelmassani on lähes 900 esinettä mutta etsin aina uusia.