Joni Mansikka
Torin käyttäjä elokuusta 2018
Kanta-Häme
Hämeenlinna, Hätilä | Kartta
Tekstiilipesuri Puzzi 8/1
  • Tekstiilipesuri Puzzi 8/1
  • Tekstiilipesuri Puzzi 8/1
  • Kartta
20 €/pv

Tekstiilipesuri Puzzi 8/1

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 20 helmikuuta 20:18
Lisätiedot
Pissasiko lemmikki matolle tai muuten vain pölyinen ja tunkkainen matto? Kaatuiko jugurtti sohvalle tai kahvi autoon? Onko patjassa tai kodintekstiileissä tahroja? Nyt on puhdistaminen helppoa! Tästä vuokralle painehuuhtelulaite/tekstiilipesuri, jolla tulee puhdasta! Huomaat kuinka helppoa tekstiilipintojen puhdistus voi parhaimmillaan olla!

Vuokra 20 euroa/vrk (50 euroa/vkl pe-su tai ma-to) leveällä mattosuulakkeella 25 euroa/vrk (60 euroa vkl pe-su tai ma-to), Kärcherin pesuainetabletit 1 euron/kappale käytön mukaan. Laita viestiä ja varaa.
Vuokrataan Hämeenlinnassa Asemantaka

Vuokra käteisellä noudettaessa ja pesutabletit palautettaessa.

Varaa p.045 153 0330 puhelu/tekstiviesti
tai vuokraharvelit@gmail.com FB:@vuokraharvelit

Ammattitason painehuuhtelukone sopii päivittäiseen käyttöön. Se on tehokas ja nopea ratkaisu kangaspintaisten autonistuimien ja sisäverhoilujen sekä huonekaluverhoilujen pesuun, ja lattiasuulakkeella varustettuna se soveltuu mattojen puhdistukseen. Pesuaineliuos puhdistaa pinnan ja tehokas imutoiminto poistaa lian ja suurimman osan kosteudesta, joko yhdellä kertaa tai kahdessa työvaiheessa. Tuloksena on raikkaan puhdas pinta, joka kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi.

Hakusanat: painehuuhtelukone painehuuhtelulaite tekstiilipesuri tekstiili matonpesu sohvanpesu lattianpesu verhoilunpuhdistus tekstiilienpesu höyry höyrypuhdistus Kärcher Puzzi Hämeenlinna vuokrakone vuokralle matto auto verhoilu sisäpesu sohva lattia Puzzi 8/1c mattosuulake