Janne Kivimäki
Torin käyttäjä toukokuusta 2014
Kanta-Häme
Hämeenlinna
Lintumaantie
650 €/vko

Viehättävä mökki luonnon rauhassa veden äärellä

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 21 helmikuuta 10:41
Osoite: Lintumaantie Nukkumapaikkoja: 4
Pinta-ala: 58 m²
Lisätiedot
Kauniisti sisustettu ja hyvin varusteltu mökki Lintumaanjärven rannalla. Täydellinen vetäytymispaikka rauhoittumiseen ja luonnosta nauttimiseen.

Tunnelmallisesti sisustetussa mökissä on tupa avokeittiöineen, kylpyhuone, pieni makuuhuone ja viehättävä parvi, johon voi vetäytyä nukkumaan mukavasti parisänkyyn tai vaikkapa lukemaan nojatuolin äärelle. Lämpöä ja tunnelmaa tuo Tulikiven varaava vuolukivitakka.

Juhannus ja koko heinäkuu sekä elokuun 1. viikko on jo varattuja. Mökin ajantasaisen varauskalenterin löydät täältä: https://www.airbnb.fi/rooms/47961216

Mökin isojen katosta lattiaan ulottuvien ikkunoiden myötä mökissä sisälläkin kokee olevansa todella luonnon keskellä.

Lisäksi erillisessä saunarakennuksessa on idyllinen puulämmitteinen sauna. Takkahuoneessa voi nauttia avotakan äärellä mukavasti sohvalla istuen takan lämmöstä ja tulen räiskeestä.

Mökkiin majoittuu mukavasti 3 henkilöä. Parvella yöpyy parisängyssä kaksi henkilöä ja pienen makuuhuoneen sänky on myös muutettavissa parisängyksi. Siten mökissä voi olla enimmillään 4 henkilöä.

Mökissä on kaikki varusteet, mitä mökiltä voi toivoa: vesivessa, suihku, pyykinpesukone, astianpesukone, jenkkikaappi pakastelokerolla, uuni, mikroaaltouuni, ilmalämpöpumppu ja 3 tv:tä. Vesivessan ohella autenttista mökkitunnelmaa kaipaavan käytettävissä on myös ulkovessa (puucee).

Haluatko laittaa tanssiksi? Mökin terassi on niin suuri, että siinä mahtuu jopa tanssahtelemaan. Terassilla on ruokailuryhmä 6 hengelle ja pieni oleskeluryhmä. Lisäksi saunamökin edustalla on terassi ja myös rannassa auringonottoterassi aurinkotuoleineen. Laiturilta pääsee kätevästi uimaportaita pitkin uimaan. Ranta soveltuu uimataitoisille.

Huvimajassa grillaat helposti kaasugrillillä koko aterian ja jälkiruuaksi vielä vaikkapa muurinpohjaletut. Huvimajassa on muutenkin mukava istua ja viettää iltaa grillin ympärillä.

Mökki on hyvien kulkuyhteyksien päässä: Hämeenlinnasta 46km, Tampereelta noin 60 km ja Helsingistä 145 km

Vastarannalla ei ole mökkejä ja muutenkin lähimpiin naapureihin on mukavasti matkaa ja metsä välissä. Täällä saa siis viettää mökkielämää mukavasti luonnonrauhassa.

Vieraiden tulee tuoda omat pyyhkeet ja petivaatteet sekä suorittaa loppusiivous.

Ole hyvä ja ole yhteydessä, niin kerron mielelläni lisää ja annan mielelläni lisätietoa sekä tarjouksen.

yt. Janne

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin