Ford Mustang

GT Manual, 418hp, 2011

Hinta: 43 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty3.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2011

Mittarilukema

81 000 km

Moottoritilavuus

5.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

OYY-243

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Jos etsit hiukan erinäköistä, etkä tavanomaista tehdasversiota niin se on tässä. Sean Hyland motorsportin rakentama musse, kanada. Autoa on hiukan madallettu, tiuhempi perävälitys, korimuutokset, ja alla pyörii 20 tuuman rohana wheelsin vanteet. Autossa on kilometrimittaristo . Minun omistuksessa tämä on ollut jo yli 11 vuotta, ja olen auton toinen omistaja.Tämä on uutena tullut suomeen, eli ei ole mikään tulvissa uitettu yksilö. Jos kiinnostuit,ota rohkeesti yhteyttä ja tule paikanpäälle kattelemaan pirssiä.ei ole ajettu talvisin.


Tekniset tiedot

Korimalli
Coupe
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
5038 cm³
Teho
313 kW / 420 hv
Kiihtyvyys (0-100)
4.6 s
Väri
Valkoinen
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
2

Lisävarusteet (29)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköavusteinen takakontti, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Avaimeton lukitus, Sähköikkunat, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, RDS Radio, USB C-liitin, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, DVD-soitin, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

10 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Mika Santala

Käyttäjänä

Helmikuu 2015

Sijainti

Hämeenlinna

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin