KAUPPA
Architecture in the 20th Century
  • Architecture in the 20th Century
  • Architecture in the 20th Century
  • Architecture in the 20th Century
  • Architecture in the 20th Century
  • Architecture in the 20th Century
30 €

Architecture in the 20th Century

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 lokakuuta 14:11
Kunto: Hyvä
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tuote nro. 29102101

Paksu englanninkielinen arkkitehtuurikirja. Kirja on muuten hyvässä kunnossa, mutta sen selässä on repeymä joka on teipattu. Etu-, ja takakannessa on hieman kulumista.

608 sivua.
Peter Gössel & Gabriele Leuthäuser, 2012, Taschen.
Kirja painaa noin 3kg. 28cm x 22cm.

Ostaminen: Tuotteen voi noutaa liikkeestä tai se voidaan postittaa. Paikan päällä maksuvaihtoehdot ovat käteis- sekä korttimaksu. Postittaessa maksu suoritetaan verkkomaksuna. Kysy kassalta paikan päällä tai soita.

Osoite: Vaunumiehenkatu 4 B, 67100, Kokkola
Aukioloajat: Ma-Pe 10-19, La 10-17

Lähetys: Lähetämme tuotteen kirjeenä tai postipakettina. Kirjeposti alkaen 4,90. Kotimaan paketti alkaen 5,90. Katso tarkemmat pakettien mitat ja hinnat postin sivuilta osoitteesta https://www.posti.fi/fi/yrityksille/laheta-ja-osta/lahetykset-kotimaahan/paketit. Halutessa valittavissa on myös helposti särkyvälle tavaralle lisäpalvelu sen ehjänä perille saapumiseksi (10,90). Jos haluat lähetyksenä, tarvitsemme nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostin.

Inköp: Produkter kan köpas från affärslokare eller det kan flyttat till dig. På affärslokare betalningsalternativ är kontaker eller betalkort. Om bokfört sker betalningen via onlinebetalning. Om du vill ha en leverans behöver vi ditt namn, adress, telefonnummer och e-post. Fråga mer från kassan eller ring oss.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla