KAUPPA
Eva Ryynänen - Kaikkialla On Kauneutta
  • Eva Ryynänen - Kaikkialla On Kauneutta
  • Eva Ryynänen - Kaikkialla On Kauneutta
  • Eva Ryynänen - Kaikkialla On Kauneutta
  • Eva Ryynänen - Kaikkialla On Kauneutta
30 €

Eva Ryynänen - Kaikkialla On Kauneutta

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 joulukuuta 18:00
Kunto: Hyvä
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tuote nro. 18092102

Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen elämästä ja hänen upeista veistoksistaan kertova 176 sivuinen kirja.

Kirjan takaosassa on hieman kulumaa, muuten kirja on hyvässä kunnossa. Aikaisemman omistajan omistuskirjoitus sutattu yli.

Sirpa Sulopuisto
2015
Paino Grano Oy
Julkaisija Vuonislahden Taiteilijatalo ry

Ostaminen: Tuotteen voi noutaa liikkeestä tai se voidaan postittaa. Paikan päällä maksuvaihtoehdot ovat käteis- sekä korttimaksu. Postittaessa maksu suoritetaan verkkomaksuna. Kysy kassalta paikan päällä tai soita.

Osoite: Vaunumiehenkatu 4 B, 67100, Kokkola
Aukioloajat: Ma-Pe 10-19, La 10-17

Lähetys: Lähetämme tuotteen kirjeenä tai postipakettina. Kirjeposti alkaen 4,90. Kotimaan paketti alkaen 5,90. Katso tarkemmat pakettien mitat ja hinnat postin sivuilta osoitteesta https://www.posti.fi/fi/yrityksille/laheta-ja-osta/lahetykset-kotimaahan/paketit. Halutessa valittavissa on myös helposti särkyvälle tavaralle lisäpalvelu sen ehjänä perille saapumiseksi (10,90). Jos haluat lähetyksenä, tarvitsemme nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostin.

Inköp: Produkter kan köpas från affärslokare eller det kan flyttat till dig. På affärslokare betalningsalternativ är kontaker eller betalkort. Om bokfört sker betalningen via onlinebetalning. Om du vill ha en leverans behöver vi ditt namn, adress, telefonnummer och e-post. Fråga mer från kassan eller ring oss.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla