Martin Brandt
Torin käyttäjä joulukuusta 2020
Keski-Pohjanmaa
Kokkola, Linnusperä-Kaustari
98 000 €

Finnrose/Nauticat

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 toukokuuta 07:58
Kunto: -
Pituus: 14 metriä Käyttötunnit: -
Vuosimalli: - Runkomateriaali: -
Moottori: Ei
Lisätiedot
Finnrose 19tkg, syvyys 1,9m 10 makuupaikkaa.
Nyt olisi tarjolla uljas ja iso matkapurjevene, täysin asuttava matkapursi, jota ei isotkaan aallot heittele. Hän joka haluaa itselleen vahvasti rakennetun laatuveneen, niin tässä se olisi.
Turun veistämön valmistama ja Siltala Yachtsin sisustama uljas ja tilava matka purjevene. Vene on purjehdusvalmis ja viimeksi tehty mm. uusi epoksi vesirajan alapuolella 2018 Uusi lämmitys kamina 2015 jne. Veneestä löytyy mittavat varustelut ja mukaan tulee myös kumivene ja moottori. Vene on ollut yli 20v saman perheen omistuksessa ja nyt omistaja kapteeni joutuu terveys syistä luopumaan Rose veneestään nuoremmille, joka vie Rosen uusille vesille. Vene sijaitsee Tukholman saaristossa ja myyn veneen nyt setäni puolesta. Vaihtovene on ehkä mahdollista, tapauskohtaisesti. Soita niin kerron lisää.

Autopilotti, GPS, Jääkaappi, Kaiku, Kaiteet, Karttaplotteri, Kaukohallintalaite, Keitin, Keulapotkuri, Kompassi, Kulkuvalot, Loki, Maasähkö, Patjat, Pelastuslautta, Pelastusliivit, Suihku: ulkona että sisällä, Tutka, Tyynyt, Uimaportaat, VHF, WC
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla