KAUPPA
Pyöräliike Lybäck Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (48)

Isokatu 21
67100 Kokkola
Vapaa-aika ja harrastukset, Polkupyörät ja pyöräily
http://www.lyback.fi

Hövding 2.0 AIRBAG kypärä
  • Hövding 2.0 AIRBAG kypärä
229€ 299€

Hövding 2.0 AIRBAG kypärä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 toukokuuta 11:59
Lisätiedot
Hövding koostuu kahdesta osasta: kaulurista ja sen kuoresta.

Hövding-kaulurin käyttö on mukavan vaivatonta, sillä sen päivittäistä käyttöä eri tilanteissa on suunniteltu huolella. Kauluri on tyylikäs ja se on helppo pukea kaulan ympärille. Henkeäsi suojaava ilmatyynykypärä on piilossa kaulurin sisällä ja ilmatyyny laukeaa vasta onnettomuustilanteessa. Hövdingin kanssa voitkin pitää lempipipoasi tai nauttia tuulenvireestä hiuksissasi pyöräillessäsi.

Päätä suojaavan ilmatyynyn sisältävä kauluri on tehty mustasta, vedenpitävästä ja likaa hylkivästä kankaasta. Kauluri on helppo sulkea edessä olevalla vetoketjulla. Päälle puettuna se lepää mukavasti hartioillasi ja säilytykseen sen voi ripustaa sisäpuolella olevasta lenkistä.

Itsenäinen Stanfordin Yliopiston tutkimus osoitti, että Hövdingin ilmatyynyteknologia suojaa päätä ja kaulaa 8 kertaa tehokkaammin kuin perinteiset pyöräilykypärät. Ruotsalaisen vakuutusyhtiö Folksamin 14 kypärän testi osoitti, että Hövdingin ainutlaatuinen muotoilu ilmatyyny, joka lauetessaan laajenee tavallista kypärää paksummaksi ja pehmeämmäksi vähentää törmäyksessä aivotärähdyksen riskiä jopa 8 kertaa pienemmäksi perinteisiin pyöräilykypäriin verrattuna. Se käytännössä poisti vakavien päävammojen riskin kokonaan testin 25 km/h törmäyksessä.MITEN HÖVDING TOIMII?

Hövding seuraa pyöräilijän liikettä kehittyneiden sensoreiden ja ainutlaatuisen algoritmin avulla. Onnettomuuden sattuessa ilmatyyny laukaistaan 0,1 sekunnissa. Pyöräilyonnettomuuksiin kehitetty ilmatyyny täyttyy silmänräpäyksessä suojaamaan päätäsi ja niskaasi, jopa kahdeksan kertaa perinteistä pyöräilykypärää tehokkaammin.

Hövding aktivoidaan kiinnittämällä vetoketjun vetimessä oleva nappi aktivointipainikkeeseen kaulurin etuosassa. Painikkeeseen syttyvä valo ja äänimerkki kertovat, että Hövding on päällä ja seuraa liikettäsi. Hövding suljetaan irrottamalla nappi kytkimestä, jonka jälkeen se ei voi laueta.