KAUPPA
Nikon L35AF filmikamera
  • Nikon L35AF filmikamera
  • Nikon L35AF filmikamera
  • Nikon L35AF filmikamera
  • Nikon L35AF filmikamera
  • Nikon L35AF filmikamera
  • Nikon L35AF filmikamera
100 €

Nikon L35AF filmikamera

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 lokakuuta 15:57
Kunto: Hyvä
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tuote nro. 01102101

Myydään toimiva Nikonin filmikamera ja ruskea nahkainen suojalaukku.

Kamerassa on 35mm f/2.8 linssi. ISO 1000. Kamera käyttää kahta AA-patteria.

Kamerassa on pieniä kulumisen jälkiä mutta muuten se on hyvässä kunnossa. Linssin kehikon muovi alaosasta on haljennut, mutta se ei vaikuta linssin tai kameran toimivuuteen.

Mukana ei ole käyttöopasta, mutta sen löytää netistä sähköisenä. Kameraa on testattu vain kokeilemalla sulkimen laukaisua ja filmin kelausta, eli kuvanlaadusta taikka salaman toiminnasta ei ole varmuutta.

Kysy tarvittaessa lisätietoja soittamalla tai sähköpostilla.

Ostaminen: Tuotteen voi noutaa liikkeestä tai se voidaan postittaa. Paikan päällä maksuvaihtoehdot ovat käteis- sekä korttimaksu. Postittaessa maksu suoritetaan verkkomaksuna. Kysy kassalta paikan päällä tai soita.

Osoite: Vaunumiehenkatu 4 B, 67100, Kokkola
Aukioloajat: Ma-Pe 10-19, La 10-17

Lähetys: Lähetämme tuotteen kirjeenä tai postipakettina. Kirjeposti alkaen 4,90. Kotimaan paketti alkaen 5,90. Katso tarkemmat pakettien mitat ja hinnat postin sivuilta osoitteesta https://www.posti.fi/fi/yrityksille/laheta-ja-osta/lahetykset-kotimaahan/paketit. Halutessa valittavissa on myös helposti särkyvälle tavaralle lisäpalvelu sen ehjänä perille saapumiseksi (10,90). Jos haluat lähetyksenä, tarvitsemme nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostin.

Inköp: Produkter kan köpas från affärslokare eller det kan flyttat till dig. På affärslokare betalningsalternativ är kontaker eller betalkort. Om bokfört sker betalningen via onlinebetalning. Om du vill ha en leverans behöver vi ditt namn, adress, telefonnummer och e-post. Fråga mer från kassan eller ring oss.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla