KAUPPA
HifiPlus

Kaupan kaikki ilmoitukset (53)

67700
Elektroniikka, Viihde-elektroniikka
https://www.hifiplus.fi

QUADRAL SIGNUM 90 selvä testivoittaja
  • QUADRAL SIGNUM 90 selvä testivoittaja
  • QUADRAL SIGNUM 90 selvä testivoittaja
  • QUADRAL SIGNUM 90 selvä testivoittaja
  • QUADRAL SIGNUM 90 selvä testivoittaja
  • QUADRAL SIGNUM 90 selvä testivoittaja
  • QUADRAL SIGNUM 90 selvä testivoittaja
988 €

QUADRAL SIGNUM 90 selvä testivoittaja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 3 huhtikuuta 08:21
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
QUADRAL SIGNUM 90 UUSI upea iso lattiamalli uudesta SIGNUM sarjasta.Audio lehden selvä testivoittaja mukana päämerkit ja myös 2 muuta Saksalaista merkkiä.Malli 90 oli ykkönen.Siinä on 3 kpl 6,5" basso/keskiääntä alumiini runko + iso aito silkkidome jossa metalli ritilä joka suojaa lapsilta.Myös Stereoplay lehdessä täydet pisteet ja HighLigh arvosana joka on harvinaista tässä hintaluokassa.

Signum 90 malli meni todella matalalle mittauksessa ilman kuminaa tarkoittaen että 100Hz in kohdalla basso pysyy tasaisena ilman korostusta eli kuminaa, tämä meni todella alas 34Hz-6dB/39Hz.
Harvinasita sikäli että jos on 2-3 bassoa samassa tilassa ne vie tilavuutta, alin basso ei tahdo toistua niin hyvin tässä kuitenkin omat elementit niin poikkeus ja laadukasta työtä.
Painetta tuli todella reippaasti puhtaana mitattuna jopa 109dB joka on todella paljon!!

Mittauskäyrästä näkyy laadun ja tasaisuuden jopa moni HighEnd tason kaiutin ei yllää samaan.
Voi jopa verrata tätä äänellisesti moniin jopa 2500e/3000e kaiuttimiin.

Sattui toinen samaan kuvaan josta näkee miten bassokumina nousee samallapahasti,alin basso siitä toisesta mittausesta jää siitähuolimatta puutteelliseseksi.
Quadral päivastoin menee todella matalalle ja
ilman kuminaa!!
Ritiä kiinittyy magneeteilla Quadraalissa.

QUADRAL SIGNUM 90 soveltuu mille musalle tahansa se on hyvin neutraali eli vaikka on kaikuva tila ääni pysyy kasassa eikä ärsytä!! :-)

NYT hintaan joten myymme tehdas netolla erän värit: musta valkoinen ja pikkasen pähkinää.Kysy vielä tarkka hinta kiitos

SUPER TORI HINTA malli 90:::: vain 988 euro raj.erä. 2023 raj erä/ värejä ovh 1395e pari Löytyy muutama demopari, kysy kiitos.

MALLI 70 kuten 90 mutta 5" bassoilla 888 e pari raj ovh 1195e pari.

QUADRAL SIGNUM 20 jalusta malli tehtaan netolla eli 399e pari rahti nolla voim 1005 2023 asti. OVH 499e myös täysin uusi malli kuten koko sarja Signum siis.

Tämä malli ( 20) mitattiin myös Stereoplay lehdessä huippu kehujen kera Mittaus oli upea ja ehkä ainut kertainen sillä näin pienessä kaiuttimessa mitattiin uskomattoman alas menevä bassovaste jos vaikka haluat rakentaa monikanava setti jalustamalleista ei tule gäppiä subiin ollenkaan juuuri sen takia.

Avattuna kuvassa Signum 20 ja alumiini runkoinen 5.5" bassoelelemnnti upea jakosuodin ei olla säästetty osissa vaan tehty kunnon suodin tämän voi laittaa myös tilaan missä kaikuu sillä keskiääni pysyy kasassa ja diskantin taso on miellyttävä basso ei kumise löytyy mittaus kriittiselle saapi kysymällä.

QUADRAL QUBE aktiivi subeja myös alennettu löytyy uudet mallit 8/10/12" Aktiivi subit kuvassa Myymme nyterä subeja tehtaan netolla raj erä/värejä :-) !

Keskikaiutin Signum sarjaan myös kotona - 3 eri väriä kysy kiitos

QUADRAL QUBE 8/10/12 aktiivi subeja musta tai valkoisena.

Innokas Signum omistaja laittoi kuvan osti myös meiltä Denon vaffarin ja hyvin soi.

DENON monikaava laitteita heti varastosta UUTUUDE 2023 mallisto nyt kotona uusi päivitys 27/3 2023 IMax Denon koneet ihan huippuja kysy tarjous kiitos DENON 1700 ja 2800 erikois ehdoin kysy hinta kiitos...löytyy heti

DENON High End lippu laiva monikanava laite erikois hintaan kysy.

Hifiplus / TelemaTuonti luotettavaa kauppaa v 1986