KAUPPA
K-Rauta Kokkola

Kaupan kaikki ilmoitukset (98)

Mottisenkatu 10
67100 Kokkola
Rakennustarvikkeet ja työkalut, Työkalut, tikkaat ja laitteet
https://www.k-rauta.fi/myymalat/kokkola

Robottiruohonleikkuri McCulloch Rob S600
  • Robottiruohonleikkuri McCulloch Rob S600
  • Robottiruohonleikkuri McCulloch Rob S600
  • Robottiruohonleikkuri McCulloch Rob S600
  • Robottiruohonleikkuri McCulloch Rob S600
599€ 699€

Robottiruohonleikkuri McCulloch Rob S600

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 9 syyskuuta 19:10
Kunto: Erinomainen
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tarkempia tietoja:
Niko/044-7230810

Nouto Kokkolan K-Raudasta (Måttisenkatu 10, 67700 Kokkola) tai toimitus Postilla. Toimituksissa hintaan lisätään postimaksu.

----------------------

Mallipoisto. Ovh 899e.

Myymälässä esillä ollut mallikappale. Käyttämätön, mukaan alkuperäinen laatikko ja tuotteeseen kuuluvat tarvikkeet (latausasema, verkkovirtajohto, rajakaapeli, sinkilät, varaterät ja liittimet)

----------------------

Automaattinen McCulloch ROB S600 -robottiruohonleikkuri hoitaa ruohonleikkuun puolestasi. Leikattavan alueen maksimikoko on 600 m² ja kaltevuus 35 %. ROB leikkaa nurmikkoa eri suunnista, joten siitä tulee mattomaisen tasainen. Samalla hieno ruohosilppu ravitsee nurmikkoa. Hiljainen ja päästötön leikkuri työskentelee säällä kuin säällä, yöllä ja päivällä. Helppo asentaa latausaseman joustavan sijoittamisen, käyttäjän opastuksen ja pikavalintojen ansiosta. Älypuhelinsovellus Bluetooth-yhteydellä. Mukana asennustarvikkeet.

McCulloch ROB S600 on edistyksellinen ja helppokäyttöinen robottiruohonleikkuri, joka kykenee leikkaamaan jopa 600 m² alueen.

ROB S600 on hiljainen ja päästötön robottiruohonleikkuri, jonka asetukset ovat säädettävissä älypuhelinsovelluksen ja Bluetooth-yhteyden avulla. Matalan äänitasonsa ansiosta laite ei häiritse naapureitakaan. Laite kykenee leikkaamaan säällä kuin säällä sekä yö- ja päiväaikaan. Robottiruohonleikkuri leikkaa nurmikkoa eri suunnista tehden erittäin tasaista jälkeä. Se jättää jälkeensä hienoa ruohosilppua, joka ravitsee nurmikkoa. Robottiruohonleikkurin leikkuukorkeus on säädettävissä 20 50 mm välillä.

Tämä robottiruohonleikkuri on helppo asentaa, sillä latausasema on sijoitettavissa erittäin joustavasti nurmikon reuna-alueelle. Leikattavan alueen maksimikoko on 600 m² ja -kaltevuus 35 %. Laitteessa on käteviä pikavalintoja, kuten paluu latausasemaan ja leikkuuaikataulu, jotka helpottavat käyttöä. Lisäksi siinä on valmiita leikkuuohjelmia, joista voit valita sinulle sopivimman kuten pisteleikkuun, päivä- tai yötilan tai tehokkaan Power Cut toiminnon.

Tärkeimmät ominaisuudet:

• Työskentelyalueen kapasiteetti 600 m² ±20%
• Leikkuukorkeus 20 50 mm
• Mukana asennustarvikkeet
• Pikavalinnat
• Hallittavissa älypuhelinsovelluksella

----------------------

Tuotenumero: 502022470
EAN-koodi: 7391736449106
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla