KAUPPA
Madesign Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

41930
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://madesign.fi/

Aito marokkolainen vintage Beni MGuild matto
  • Aito marokkolainen vintage Beni MGuild matto
  • Aito marokkolainen vintage Beni MGuild matto
  • Aito marokkolainen vintage Beni MGuild matto
  • Aito marokkolainen vintage Beni MGuild matto
1 590 €

Aito marokkolainen vintage Beni MGuild matto

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 heinäkuuta 20:07
Kunto: -
Lisätiedot
LILAC vintage Beni MGuild matto 205x400cm

Valmistaja heimo: Beni MGuild

Arvioitu ikä: 50 vuotta

Design & väritys: Symmetrinen kuviointi intensiivisillä väreillä. Violetti pohja, jossa eri sävyiset lilat ja harmaat kuviot. Tosi näyttävä!

Loimi: S-twist, villa

Kudonta: Z -twist, villa, tiheys: 4,5 loimilankaa/1cm

Nukka: S-twist, villa, 2 solmua/1cm, keskipitkä nukka

Solmujen tyyppi: symmetrinen & berber solmu

Aidot marokkolaiset matot tuovat tiloihin kerroksellisuutta ja ainutlaatuista tunnelmaa, syvyyttä ja kontrasteja, luoden näin sielukkaampia, harmonisempia sekä omannäköisiä tiloja, joissa on hyvä elää ja työskennellä. Iso ja kaunis matto kokoaa huonekalut kauniisti yhteen lopputuloksena tasapainoisesti sisustettu tila, jossa on helppo hengittää, rauhoittua ja olla läsnä.

MADesign on Suomalainen brändi, joka sai alkunsa yhteisestä intohimosta matkustamiseen, aarteiden etsimiseen, uuden luomiseen ja käsillä tekemiseen vuonna 2010. Verkossa palveleva lifestyle-putiikki myy pieteetillä kuratoituja, rakkaudella kudottuja marokkolaisia berber-mattoja.

Vintageaarteiden metsästäminen ja käsityöläisten etsiminen vanhalla pakulla Marokon kaukaisista kolkista vie aikaa, mutta takaa taatusti seikkailun. Haluamme MADesignilla osaltamme vaalia ja ylläpitää arvokkaita käsityöperinteitä sekä vanhaa kulttuuriperintöä, vanhojen esineiden uusiokäyttöä sekä aitojen vintage-esineiden arvostusta. Tuotteemme on valmistettu tekijäänsä kunnioittaen ja vanhat esineet on etsitty, korjattu ja puhdistettu aikaa ja vaivaa säästämättä ja voidaan siten ottaa uudelleen käyttöön vuosikymmeniksi. Aidot marokkolaiset matot valmistetaan intuitiivisesti solmu solmulta pystykangaspuissa, jokainen työvaihe tehdään käsityönä. Aidot marokkolaiset matot on tehty kestämään - ne ovat ajattomia taidemattoja, joiden äärelle voi pysähtyä kokemaan taiteen kauneutta.
Tervetuloa osaksi tarinaa!

Mattomme on pesty ja korjattu Marokossa, jonka jälkeen jokainen matto käy läpi korkean tason laatutarkastuksen varastollamme. Useat matot pestään uudestaan vielä Suomessa ja lisäksi tarvittaessa korjataan. Meille on tärkeää, että asiakas saa aina puhtaan sekä kestävän maton. Haluamme tarjota hyvää palvelua ja parasta laatua luotettavasti.

Sivuiltamme löytyy Suomen laajin valikoima marokkolaisia mattoja sekä paljon tietoa matoista ja tarinoista niiden takana. Laadukkaat marokkolaiset villamatot ovat hyvin helppohoitoisia, mikä tuleekin monille yllätyksenä. Löydät sivuiltamme myös kattavat hoito-ohjeet. Mikäli herää jotain kysyttävää, autamme miellellämme.

Hakusanat:
Marokkolaismatto , paimentolaismatto , Marokko , villamatto , antiikkimatto , karvalankamatto , taidematto, berbermatto , Alvar Aalto , berberimatto , artek , design , vintage, vintagematto