Silja
Torin käyttäjä heinäkuusta 2020
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Keski-Suomi
Jyväskylä, Keltinmäki
Aloitteleva pelikehittäjä töitä vailla
  • Aloitteleva pelikehittäjä töitä vailla

Aloitteleva pelikehittäjä töitä vailla

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 maaliskuuta 11:21
Lisätiedot
Olen 25-vuotias kielitaitoinen myynnin ja markkinoinnin tradenomi ja toiminut monipuolisesti asiakaspalvelutehtävissä muunmuassa kassalla, telemarkkinoinnin parissa ja toimistotehtävissä. Omaan loistavat ATK-taidot (Microsoft-office, sähköposti & internet) sekä hallitsen sosiaalisen median ammattikäytön (Facebook, Instagram, LinkedIn). Omaksun positiivisen, työhön ripeästi tarttuvan asenteen ja asiakaslähtöisen toimintatavan. Perusluonteeltani olen rauhallinen, luotettava ja tavoitteellinen ihminen, joka on aina innokas oppimaan uutta. Lisäksi olen spontaani ja valmis heittäytymään mielenkiintoisiin mahdollisuuksiin. Luovuus on myös yksi vahvuuksistani ja olen esteettisesti tarkka ihminen.

Työntekijänä olen perfektionisti, tarkka, tunnollinen ja täsmällinen. Toimin loistavasti niin tiiminjäsenenä kuin itsenäisessä työskentelyssäkin, oma roolini tiimissä on yleensä hiljainen tekijä, en ole se äänekkäin, mutta sanon kyllä rohkeasti oman mielipiteeni. Kollegoitani autan oikein mielelläni aina kuin vain osaan.

Tällähetkellä toimin aloittelevana pelikehittäjänä ja etsin para-aikaa uralleni uutta suuntaa. Hallitsen Construct3-ohjelmiston peruskäytön ja opin jatkuvasti uutta.

Ethän tarjoa verkostointimarkkinointia, pelkästään provisiopalkkaisia töitä, henkilökohtaisen avustajan töitä tai mitään epäasiallista, kiitos! Lisätietoja saa laittamalla viestiä. :)