Eija Syrjälä
Torin käyttäjä maaliskuusta 2014
Keski-Suomi
Laukaa, Laukaa Keskus
Rantatie 16 | Kartta
Asunto toukokuulle?/kalustettu asunto Laukaa kesk
300 €/kk

Asunto toukokuulle?/kalustettu asunto Laukaa kesk

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 7 toukokuuta 18:38
Pinta-ala: 50 m² Huoneita: 2
Talotyyppi: Omakotitalo Rakennusvuosi: 1985
Asumismuoto: Vuokralainen Vakuus: 300 €
Maakunta: Keski-Suomi Alue: Laukaa Keskus
Kunta: Laukaa Osoite: Rantatie 16
Kalustettuja huoneita 1-2 henkilölle vapaana heti 7.5 omakotitalon yläkerrasta Laukaan keskustassa järven rannalla. Ks. pohjapiirroksen huoneet 2 ja 3. Sopii myös yrityksille (esim. VR ja Attendo vuokranneet).

Huone 2 on vapaana 8.5-26.5 sekä 13.8. alkaen. Huone 3 on vapaana 8.5 alkaen. Sopii myös lyhyeksi ajaksi harjoittelujaksolle / remontti tms.

Asukkaan käytössä on yhteiskeittiö + WC/suihku. Huone 1 on vuokrattu rauhalliselle rakentajamiehelle. Vuokrataan pääasiassa työviikon tms. asunnoksi (ma-pe). Ei eläimiä, ei tupakointia, raittiit elämäntavat. Sopimuksesta petivaatteet ja pyyhkeet.

Sijainti: Laukaan keskusta, järvenrantapaikka os. Rantatie 16, 41340 Laukaa.

Vuokra: Huone nro 2, 300e/hlö/kk, huone nro 3, 260€/hlö/kk sis. vesi, sähkö, ADSL,siivous 2 viikon välein, auton lämmityspistoke pihassa, uimalaituri, soutuvene ja rantasauna kesäisin. Kysy tarjous lyhyemmälle ajalle!

KUVAUS:
Yläkertaan on oma sisäänkäynti. Huoneissa on lukot, sänky, yöpöytä, kirjoituspöytä ja -tuoli, vaatekaappi, kirjahylly, nojatuoli,lamput, matot, verhot. Talossa antenni- ja ADSL-verkko. Huoneeessa 2 on TV ja parveke.

Keittiössä on astiat, kattilat jne, jääkaappi-pakastin, kahvin- ja vedenkeitin, sähköliesi ja -uuni, liesituuletin, mikroaaltouuni. Kylpyhuoneessa on WC, suihkukaappi, pesuallas ja peili. Talossa on koneellinen ilmanvaihto, sähkölämmitys ja keskuspölynimuri.

Asunto on viihtyisä ja rauhallinen palautumispaikka lähellä palveluja (1 km). Äänekoskelle ja Jyväskylään on 22-25 km. Hyvät ulkoilumaastot ja mm.Peurunka 5km.

Tervetuloa tutustumaan! Näyttö sopimuksen mukaan. Eija Syrjälä 0400 130670, eijak.syrjala(at)pp.inet.fi

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin