Brafab 2h Olivet-sohva (norm.1051,00)
690 €

Brafab 2h Olivet-sohva (norm.1051,00)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 heinäkuuta 18:44
Parhaat design-löydöt

Tee löytöjä edulliseen hintaan Vepsäläisen uudessa kauppapaikassa Torissa.

Tutustu tuotteisiin
Olivet-sohva on kevytrakenteinen ja tyylikäs. Sen puhdaslinjainen muotoilu jatkaa saumattomasti sisustuksen punaista lankaa myös kodin ulkopuolella.

Valkoiseksi pulverimaalattu alumiinirunko on helppo pitää puhtaana. Kauniit tiikkiset yksityiskohdat tuovat ilmeeseen lämpöä ja kodikkuutta, ja ovat käytössä miellyttävät. Ulkokäyttöön soveltuvat harmaat pehmusteet kestävät kosteutta ja pieniä kesäsateita, mutta suosittelemme niiden säilytystä kuivassa paikassa. Tiikkiosien voi antaa harmaantua kauniisti ajan myötä, tai ne voidaan käsitellä muutaman kerran kaudessa tiikinhoitoaineilla.

Leveys 140cm.
Myynnissä myymälän mallikappale.
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Tuote on nähtävissä ja noudettavissa ilmoittavassa myymälässä, ja voimme toimittaa tuotteen myös sinua lähimpään Vepsäläisen myymälään veloituksetta. Voit myös tilata kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Suomeen (vain 25€ Manner-Suomessa).

NOUSUKAUSIRAHOITUS
Vepsäläisen Nousukausirahoitus on saatavilla myös Torissa myytäviin tuotteisiin. Tarjoamme nyt 60 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa unelmiesi sisustukselle. Kysy lisätietoja lähimmästä myymälästäsi.