juha lehti
Torin käyttäjä maaliskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (11)
Keski-Suomi
Jämsä, Koskenpää | Kartta
Chevy van
2 200 €

Chevy van

CHEVY VAN 20-EG25C

Vuosimalli: 1983 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: - Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Ilmoitus jätetty: 13 lokakuuta 22:57
Polttoaine: Diesel Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: NVN-61
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,26 €/l dieselöljylle.
myydään korkeaamallia olevan chevy van laimaa jäljellä 1.2-2018 hyvä peli ajolleen ja kunko kunnossa hieman laittoa ja hyvä projeksti peli... myydään sopivasti vaihdelaatikon ja koneen hinnalla pois 18.5 2016 tehty täysi vaihdelaatikko remontti... kuitti löytyy kysy lisää tarjoa!!
 Tekniset tiedot 
Käyttöönotto: 01.02.1983 Korimalli: -
Katsastettu: 31.01.2017 Väri: Ruskea
Vetotapa: Takaveto Ovien lkm: -
Moottoritilavuus: 6 200 cm³ Henkilömäärä: 2
Teho: - Pituus: 5 220 mm
Huippunopeus: - Korkeus: -
Kiihtyvyys: - Leveys: 2 070 mm
Vetomassa jarruin: - Omamassa: 2 410 kg
Vetomassa jarruitta: - Lähde: TraFi ajoneuvoliikennerekisteri, (sopimusehdot)
TraFi ajoneuvoliikennerekisterin sopimusehdot

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa.

Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon.

Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen.

Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.