Kimmo
Torin käyttäjä huhtikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (736)
Keski-Suomi
Jyväskylä, Pappilanrinne-Pappilanvuori | Kartta
David Chandler: Maailman mielenkiintoisimmat
  • David Chandler: Maailman mielenkiintoisimmat
  • Kartta
10 €

David Chandler: Maailman mielenkiintoisimmat

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 marraskuuta 21:10
linnut on upea ylistys maailman lintulajeille.

Listan ilmeisimmät ehdokkaat, kuten vakavasti uhanalainen malakanpitta tai pöllöpapukaija, istuvat samalla oksalla harjalinnun ja etelänsatakielen kaltaisten yleisemmin tavattavien ja laajemmalle levinneiden lintujen kanssa mutta ovat mukana ulkonäkönsä, lauluäänensä ja käyttäytymisensä ansiosta. Mukana on myös evoluution erikoisempia tapauksia, kuten rasvalintu ja hoatsin, joita on mahdoton ohittaa olankohautuksella.

Yksityiskohtaista tutkimustietoa sisältävä ja intohimon sävyttämällä asiantuntemuksella kirjoitettu Maailman mielenkiintoisimmat linnut hämmästyttää, valistaa ja innoittaa niin nojatuolibongareita kuin asialleen omistautuneita lintuharrastajia.

Kolmen tunnetun lintuasiantuntijan intohimolla kirjoittamaja yksityiskohtaista tutkimustietoa sisältävä Maailman mielenkiintoisimmat linnut on lintuharrastajan unelmien toivelista.

Kirjan uskomattoman kattava top 115 -lista esittelee sekä uhanalaisia lajeja että tavanomaisempia lintuja, joilla on erityisen poikkeuksellinen höyhenpeite tai jotka käyttäytyvät tavanomaisesta poikkeavalla tavalla. Toiset niistä ovat puolestaan saavuttaneet legendaarisen tai symbolisen aseman, kuten tanssiva mantsuriankurki ja merenkävijänä tunnettu jättiläisalbatrossi tai ruskokiivin
ja tuliharjakotingan kaltaiset kansalliset vertauskuvat.

Upein valokuvin ja levinneisyyskartoin varustetut esittelyt tarkastelevat lintujen kehityshistoriaa ja kertovat lajien valitsemisen taustalla vaikuttavista syistä. Lukijat saavat lisäksi yksityiskohtaista tietoa koskien niin levinneisyyttä ja elinympäristöjä kuin hautomisaikoja ja lentämisen opettelua.

Lintujen maailman monimuotoisuutta ja kauneutta paremmin ymmärtämään auttava Maailman mielenkiintoisimmat linnut
on niin asialleen omistautuneiden lintuharrastajien kuin nojatuolibongareidenkin suuressa arvossa pitämä teos.

Kovakantinen kirja kansineen on mielestäni uudenveroinen

Ilmoittajan toimitustavat