veli-matti porkka
Torin käyttäjä marraskuusta 2013
Keski-Suomi
Toivakka, Toivakka Keskus
60 €

Diel Carbon 2 HD WiFi LED-projektori

Myydään. Ilmoittaja: veli-matti porkka. Ilmoitus jätetty 1 joulukuuta 22:41.
Osasto: Muu viihde-elektroniikka
Sijainti: Keski-Suomi - Toivakka, Toivakka Keskus
Hinta: 60 €
Diel Carbon LED-projektori on ollut menestys ja nyt on hänen isoveljen vuoro astua valokeilaan! Carbon 2:ssa on sisäänrakennettu WiFi, joten elokuvien ja kuvien toistaminen Miracastin avulla puhelimelta, tietokoneelta tai tabletilta on helppoa.
Haluatko näyttää kavereillesi hauskat kuvat ja videot isolta ruudulta? - Yhdistä älypuhelimesi projektoriin Miracastin avulla (yhteyden luominen kestää noin 20 sekuntia) ja nauttikaa kuvista ja videoista isolta ruudulta. Todella kätevää!
Heijastusetäisyydestä riippuen saat kuvan näkymään valkokankaalla / seinälläsi 32-130 tuumaisena. On siis aika vaihtaa telkkarisi tähän pätevään videotykkiin, sillä kyllähän 100" näyttö seinälläsi aina rakeisen putkitöllön voittaa!
Projektorin energiaystävällinen LED-polttimo kestää käytössä 20000 tuntia, eikä LED-tekniikan takia projektori myöskään kuumene, kuten normaaleilla videotykeillä on tapana. Hintaansa nähden on kyseessä todella monipuolinen projektori, mutta pienitarkkoja tekstihommia varten toimistokäytössä, ei Carbon pääse oikeuksiinsa. Tosin 1200 lumenin kirkkaus ja HD-kuvanlaatu tekee tästä tykistä todella hyvän kaverin elokuvailtoja varten. :)
Projektorissa on kätevä näyttökulman korjaus (keystone) -ominaisuus, eli jos tykki sattuu olemaan huonossa kulmassa kankaaseen nähden, voit sitä helposti rullaamalla taittaa kuvaa siten, että ylä- ja alakulmat ovat tasassa.
Projektorissa on monipuoliset liitännät, joten voit valita toistatko elokuvat USB-portin, muistikortin vai tietokoneestasi VGA- tai HDMI-liitännän kautta. Valikosta voit valita toistatko videoita, tekstiä vai musiikkia. Vaikka projektorissa on itsessään kaiutin, voit 3.5mm audioliitäntäan liittää kaiuttimet. Katso e-villen laaja kaiutinvalikoima.
Carbon 2 on pienikokoinen ja myös makean näköinen. Voit myös valita projektorin käyttöliittymän monelle eri kielelle, jopa suomeksi (ei skandeja). Eikä mene sormi suuhun jos ei osaa englantia, sillä mukaan tulee myös suomenkielinen käyttöohje. :)