Kimmo
Torin käyttäjä huhtikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (824)
Keski-Suomi
Jyväskylä, Pappilanrinne-Pappilanvuori | Kartta
Essi Juvakka: Miehen mittainen isä
  • Essi Juvakka: Miehen mittainen isä
  • Kartta
6 €

Essi Juvakka: Miehen mittainen isä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 marraskuuta 21:56
syys on elämänpituinen haaste ja yksi miehen vaativimmista rooleista. Jokaisella miehellä on oikeus kehittää itselleen paras ja sopivin tapa toteuttaa isyyttään. Kirja on kannustava ja helppolukuinen kirja ilman opettavaista asennetta kaikille miehille, jotka haluavat miettiä itseään ja tapaansa elää miehenä ja isänä. Kirja kannustaa miestä olemaan rohkeasti isä omalla erityisellä tavallaan. Miehen ääni kasvattajana pääsee kirjassa reilusti kuuluville.

Kirjassa tutustutaan miehen elämän eri puoliin ja pohditaan asioita, joiden avulla mies voi kehittyä isänä ja auttaa lapsiaan kasvamaan itsenäisiksi ja vastuuntuntoisiksi aikuisiksi. Lukijan omaa pohdintaa auttavat lukuisat miesten itse kirjoittamat avoimet kertomukset elämästään ja isyydestään. Kirjan lopussa on kysymyksiä ja tehtäviä joiden avulla lukija voi miettiä isyyttään.

Miehen mittainen isä antaa miehelle mahdollisuuden käydä läpi kokemuksiaan ja löytää samoja tuntoja ja tapahtumia myös muiden isien elämästä. Kirja on kirjoitettu kaikenikäisille isille koska isyys muuttuu läpi elämän. Uhmaikäisen ja murrosikäisen lapsen isät harvoin näkevät asiat samalla tavalla. ...

Kovakantinen kirja kansineen on mielestäni vieläkin uudenveroinen.
Katso ilmoittajan toimitustavat