Veera
Torin käyttäjä maaliskuusta 2018
Keski-Suomi
Jyväskylä, Mäki-Matti | Kartta
Kaikki kuvat
  • Kaikki kuvat
  • Kartta

Etsitään puoliylläpitoon

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 16 syyskuuta 12:12
Moi! Etsiskelen Vuokra/ hoito/ puoliylläpito hevosta tai isoa ponia. Olen 18 vuotias, maalaisjärkinen ja luotettava. Autokin (toivottavasti) kohta olisi käytössä, mutta nyt mielellään julkisilla pääsisi jyväskylästä lähelle tallia. (parit kilsathan voi kävellä)
Ratsastuskokemusta on taaperosta asti koska hevosia on pyörinyt ympärillä aina niin omia kun muiden. Tasoa en oikein osaa sano mutta hypännyt 120cm ja koulussa osaan perusasiat. Esteet on ehkä aina ollut enemmän oma juttu mutta koulukin on alkanut nyt kiinnostamaan enemmän. Tosin pieni tauko ollut ratsastuksessa jolloin tullut harrastettua lähinnä sillontällöin puska ratsastusta.
Ihan pienistä en säikähdä kaikenlaisten hevosten kanssa työskenneltyäni mutta olisi mukava päästä kehittymään ratsastaessa. Jos ratsastamista voisi korvata osin tai kokonaan tallitöillä oisi mahtavaa.
Jos etsit siis luotettavaa liikuttajaa ja apulaista tallille ota yhteyttä. :) Myös kesällä voin ottaa ylläpitöön hevosen jos tarvetta omalle tallille (50km jyväskylästä).