KAUPPA
Vepsäläinen, Jyväskylä

Kaupan kaikki ilmoitukset (207)

Tourulantie 13
40100 Jyväskylä
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

Ferm Living Path -riippukeinu sand (ovh229)
  • Ferm Living Path -riippukeinu sand (ovh229)
  • Ferm Living Path -riippukeinu sand (ovh229)
195 €

Ferm Living Path -riippukeinu sand (ovh229)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 marraskuuta 08:47
Kunto: Erinomainen
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
Ferm Livingin Path-riippumatto on sisustuksestaan tarkan laiskottelijan unelma. Boho-tyylistä riippumattoa somistavat hauskat hapsut. Neutraalin värin ansiosta riippumatto on helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin.

Kiinnitä Path-riippumatto parvekkeelle, terassille tai vaikkapa olohuoneeseen, ota mukava asento ja nauti elämästä.

Riippumatto on solmittu käsityönä Intiassa kierrätetyistä muovipulloista valmistetusta PET-langasta. Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Enimmäiskuormitus 125 kg. Lasten käyttöä valvottava

L 140 cm K 1 cm S 320 cm

Väri vaalea/sand

Myynnissä myymälän hyväkuntoinen mallikappale
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 25€ - 95€. (25€ pientuotteet, valaisimet. 55€ tuolit, pöydät. 95€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.