Kaloillakin on tunteet -tunteidenkäsittelykortit
  • Kaloillakin on tunteet -tunteidenkäsittelykortit
  • Kartta
50 €

Kaloillakin on tunteet -tunteidenkäsittelykortit

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 helmikuuta 13:37
Lisätiedot
Kaloillakin on tunteet -korteilla on yksinkertainen, mutta hyvin tärkeä tehtävä tarjota vaihtoehtoinen tapa sanoittaa tunteita. Kortit auttavat tutkimaan ja kuvaamaan tunteita, joita me kaikki tunnemme ajoittain, mutta joiden nimeäminen voi olla vaikeaa.

Paketti sisältää käyttöohjeet ja 48 ilahduttavan erilaista syvyyksien hahmoa, jotka saattavat muistuttaa hämmästyttävän paljon tuntemiasi ihmisiä! Kuvat viihdyttävät ja puhuttavat kaikenikäisiä, ja niissä on myös mahdollisuus näkökulman vaihtoon: keskitytäänkö tässä kuvassa merihevosen vai muiden kalojen tuntemuksiin?

Korttien avulla lasten ja nuorten kanssa tunteiden käsittely muuttuu mukavaksi, toiminnalliseksi tekemiseksi, jossa niin vanhemmat kuin muutkin lapsen ja nuoren elämässä vaikuttavat aikuiset pääsevät tutustumaan lapsen ja nuoren ainutlaatuiseen kokemukseen tunteiden maailmassa.

Osta Kaloillakin on tunteet -kortit Pesäpuun verkkokaupasta osoitteesta https://verkkokauppa.pesapuu.fi/product/100/kaloillakin-on-tunteet.

Pakkaukseen sisältyy ohjevihkot suomeksi ja englanniksi.

Kortit on valmistanut australialainen St. Lukes Innovative Resources.

Pesäpuu on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö, jonka toiminnan keskiössä on lastensuojelun kehittämistyö lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Pesäpuu juhlii tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan. Voit tutustua toimintaamme ja tukea lasten ja nuorten hyvinvointia osoitteessa https://pesapuu.fi/pesapuu/tue-toimintaamme/.