KAUPPA
Soitin Jylhä

Kaupan kaikki ilmoitukset (98)

Korvenkyläntie 42
40950 Muurame
Vapaa-aika ja harrastukset, Musiikki ja soittimet
http://www.soitinjylha.fi

Kawai CN201B -digitaalipiano (musta)
  • Kawai CN201B -digitaalipiano (musta)
1 389€ 1 589€

Kawai CN201B -digitaalipiano (musta)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 maaliskuuta 14:14
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
PAKETTITARJOUS SISÄLTÄÄ LAADUKKAAN MATTAMUSTAN PIANOPENKIN (ARVO 109,-)

Kompakti ja elegantti Kawai CN201-digitaalipiano (sähköpiano) edustaa luokkansa parhaimmistoa. Huippuominaisuuksista löytyy mm. vastapainoilla varustettu Responsive Hammer III -koskettimisto, mahtavat SK-EX- ja EX-konserttiflyygelien soundit, erittäin laadukas äänentoistojärjestelmä, Bluetooth® MIDI ja Audio, sisäänrakennettuja oppitunteja, sekä äänitystoiminnot.
Ominaisuuksia
Parannettu Responsive Hammer III -koskettimisto
Koskettimissa Ivory Touch -pinnoite, kolmoissensorit, uloslöysäys, vastapainot
Progressive Harmonic Imaging -äänimoottori 88 koskettimen samplauksella
Shigeru Kawai SK-EX- ja Kawai EX-konserttiflyygelien soundit
Korkealaatuinen äänentoistojärjestelmä
Integroitu langaton Bluetooth® MIDI ja Audio
Sisäänrakennettuja klassisia etydejä ja Alfred-pianokoulun kappaleita
Spatial Headphone Sound -kuulokejärjestelmä
Korkearesoluutioisella OLED-näytöllä varustetta kontrollipaneeli koskettimiston sivussa
Siro ja moderni puinen kabinetti, kaksi värivaihtoehtoa
Koe musiikki yhdessä
Kawain uusimman CN-sarja digitaalipianot tarjoavat realistisen täysikokoisen pianokoskettimiston, kauniit flyygelisoundit, sekä kuulokeliitännän joka mahdollistaa hiljaisen harjoittelun mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Nämä edullisesti hinnoitellut instrumentit tarjoavat paljon inspiroivia ominaisuuksia kaiken ikäisille soittajille, ja siro ulkonäkö sopii erilaisiin sisustuksiin. Kawai CN-sarjan pianot ovat koko perheen soittimia!

Responsive Hammer III -koskettimisto
CN201:n Responsive Hammer III -koskettimisto on kehitetty toisintamaan Kawai-flyygelin kosketus. Jopa koskettimiston painotus on suunniteltu vastaamaan aitoa flyygelin koneistoa - bassorekisterissä koskettimet ovat raskaampia ja diskanttirekisterissä vastaavasti kevyempiä. Nämä painotetut metallivasarat mahdollistavat myös koskettimien palautumisen alkuasentoon ilman jousia. Tuloksena on pehmeä ja luonnollinen soittokokemus.

Koskettimiston runko on valmistettu erittäin lujasta materiaalista, jolla varmistetaan koskettimiston jäykkyys myös forte-soiton aikana. Koskettimien ja vasaroiden liike-energiaa absorboidaan huopavuoratuilla kumityynyillä, ja tästä johtuen Responsive Hammer III onkin yksi hiljaisimmista saatavilla olevista koskettimistoista.

Ivory Touch -pinnoitteet
Responsive Hammer III -koskettimissa on käytetty Kawain aitoa Ivory Touch -pinnoitetta, jolla saadaan aikaa kaunis mattapinta joka on sileä mutta ei liukas. Tämä ominaisuus helpottaa soittamista, ja luo kokonaisvaikutelman korkealaatuisen pianon soittamisesta.

Oikeat vastapainot
Koskettimiston asteittaisen painotuksen lisäksi kaikissa koskettimissa on myös vastapainot. Aivan kuten akustisissa pianoissa, auttavat nämä vastapainot keventämään kosketusta pianissimo-soitossa, ja ja forte-kohdissa ne jykevöittävät soittotatsia. Toisin sanoen vastapainojen ansiosta koskettimiston hallinta helpottuu.

Kolmoissensorit
Responsive Hammer III -koskettimistossa on kolmoissensorit, jotka osaltaan lisäävät soittotuntuman todentuntuisuutta. Kolmas sensori parantaa pianon reagointia soitettaessa samaa säveltä monta kertaa peräkkäin. Tämä mahdollistaa myös aidontuntuisen sävelten kerrostumisen sen sijaan, että aiemmin soitetut sävelet häviäisivät.

Uloslöysäys
Luokassaan aidoimpana digitaalisena pianokoskettimistona Responsive Hammer III -koskettimisto sisältää akustisille pianoille ominaisen uloslöysäyksen (Let-Off). Toiminto ilmenee pienenä koskettimen nykäyksenä painettaessa se pehmeästi alas, ja kokeneet pianistit hyödyntävät sitä soittaessaan kappaleiden pianissimo-osia. Uloslöysäys mahdollistaa myös nopeamman repetitio-soiton.

Soundivalikoimassa kaksi maailmanluokan flyygeliä
Kawai CN201:n soinnin ytimenä on Kawain mestarillinen konserttiflyygeli - Shigeru Kawai SK-EX, joka syntyi kehitettäessä pianon rakentamisen taidetta seuraavalle tasolle. Se on niittänyt mainetta Japanin johtavana pianona, ja se on levynnyt ympäri maailmaa konserttisaleihin ja musiikkioppilaitoksiin. Shigeru Kawai nauttii tunnustusta soinnin poikkeuksellisesta selkeydestä ja dynaamisuudesta. Lisäksi CN29:n soundeista löytyy Kawai EX -konserttiflyygeli, jonka monet ammattipianistit ovat valinneet soittimekseen monissa kansaivälisissä kilpailuissa, kuten esim. Chopin-, Taikovski- ja Rubinstein-pianokilpailut. Sekä SK-EX- että EX-flyygelit on taltioitu käyttäen täyttä 88 koskettimen Harmonic Imaging -tekniikkaa. Tämä teknologia on asettanut uuden standardin digitaalisten pianojen sointimaailmaan, ja antaa muusikoille mahdollisuuden nauttia ammattitason konserttiflyygelien sointimaailmasta.

Täysi 88 koskettimen stereo-samplaus
Kawai CN201:n ytimessä olevien huippuluokan SK-EX- ja EX-konserttiflyygelien kaikki 88 kosketinta on huolellisesti äänitetty, analysoitu, ja tallennettu digitaaliseen muistiin. Monissa pianoissa käytetään perinteisempää menetelmää, jossa yksi ääninäyte venytetään usealle koskettimelle, jolloin äänten harmoniset ylä-äänessarjat vääristyvät. Sen sijaan CN201:n jokaisen koskettimen erilliset ja korkealuokkaiset ääninäytteet takaavat sen, että flyygelin ainutlaatuinen harmoninen luonne säilyy alkuperäisenä.

Progressive Harmonic Imaging -teknologia
Soitettaessa pianoa koskettimeen kohdistuva liike-energia ei vaikuta ainoastaan syntyvän äänen voimakkuuteen, vaan myös sävelen ainutlaatuiseen tonaaliseen luonteeseen. Tästä syystä rakennettaessa realistista sointikuvaa akustisesta flyygelistä tulee jokaisen koskettimen ääni tallentaa myös useilla eri voimakkuuksilla - lempeästä pianissimosta aina myrskyisään fortissimoon saakka. CN201 tarjoaa erittäin tarkan ja yksityiskohtaisen akustisen flyygelin sointikuvan, jossa on käytetty Kawain patentoitua Progressive Harmonic Imaging -tekniikkaa. Se varmistaa tasaiset sävynmuutokset sävelten välillä koko dynaamisella kaistalla.

Laaja valikoima pianosoundeja
Klassisten SK-EX- ja EX-konserttiflyygelisoundien lisäksi ES120 tarjoaa myös jazz-, pop- ja modern-variaatiot.