Rt
Torin käyttäjä marraskuusta 2014
Keski-Suomi
Keuruu, Keuruu Keskus | Kartta
Kohta retro Ford fiesta
1 600 €

Kohta retro Ford fiesta

2D FIESTA 1.1CLX-FBJ/2450

Vuosimalli: 1989 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 78 500 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Ilmoitus jätetty: 21 syyskuuta 17:23
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: IEB-250 Katso tämän auton historiatiedot Autoleima.fi
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,36 €/l bensiinille.
Siisti 1,1 -89 fiesta kohta museoon tai ajoon? Katsastettu 21,9-17.ajettu 78500 km ja kaikki toimii!Väri joku viininpunainen,vetokoukku löytyy mutta enemmän terveisin viemiseen!Uudenveroiset kesä että talvirenkaat mukaan ja on siinä jonkinlainen äänentoistolaitekin?Ihan kiva peli jos ei ole kiire minnekään? 37kw tehoja
 Tekniset tiedot 
Käyttöönotto: 1989 Korimalli: -
Katsastettu: 21.09.2017 Väri: Punainen
Vetotapa: Etuveto Ovien lkm: -
Moottoritilavuus: 1 110 cm³ Henkilömäärä: 5
Teho: - Pituus: -
Huippunopeus: - Korkeus: -
Kiihtyvyys: - Leveys: 1 610 mm
Vetomassa jarruin: - Omamassa: 820 kg
Vetomassa jarruitta: - Lähde: TraFi ajoneuvoliikennerekisteri, (sopimusehdot)
TraFi ajoneuvoliikennerekisterin sopimusehdot

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa.

Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon.

Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen.

Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.