KAUPPA
Biottori Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (245)

Tervakarinpolku 34
90830 Oulu
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
http://www.biottori.fi

Lämminvesivaraaja OSO Saga S 200, 2 kW
  • Lämminvesivaraaja OSO Saga S 200, 2 kW
  • Lämminvesivaraaja OSO Saga S 200, 2 kW
  • Lämminvesivaraaja OSO Saga S 200, 2 kW
591 €

Lämminvesivaraaja OSO Saga S 200, 2 kW

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 toukokuuta 09:17
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Lisätiedot
Lämminvesivaraaja OSO Saga S 200, 2 kW

OSO-käyttövesivaraajilla lämmintä vettä sinne missä tarvitaan. Varaajan asennus on helppoa ja ne sopivat ahtaisiinkin tiloihin. OSO Saga S on painoltaan kevyt varaaja, jonka liikuttelu on helppoa. Varaajat myös kestävät poikkeuksellisen korkeita suolapitoisuuksia vedessä (250 mg/l).

OSO Saga S -malleissa on käytetty suomalaista Outokummun ruostumatonta terästä (Duplex LDX 2101), joka on 20% kevyempää ja 15% vahvempaa kuin tavallinen varaajakäytössä oleva ruostumaton teräs. Varaajien eristeenä on Nanopur -uretaania ja niiden lämpöhävikki on erittäin pieni. Säiliöt ovat ruostumatonta terästä ja ne on varustettu sekoitusventtiiliryhmällä ja varoventtiilillä. OSO Sagan rakennepaine on 10 bar.

OSO Saga S on norjalaisen OSO-varaajavalmistajan myydyin malli ja tuoteperheen lippulaiva. Varaajan asentaminen on erittäin helppoa, tulevat putket mistä suunnasta tahansa, sillä OSOn ainutlaatuinen ryhmäventtiili kääntyy 360 astetta. Tehdasasennetut sekoitus- ja sulkuventtiilit sijaitsevat yläosassa ja varoventtiili ja tyhjennysyhde varaajan alaosassa. Venttiilien peitoksi tulee lämpöeristetty kansi, joka piilottaa putket ja viimeistelee tuotteen ulkonäön.

Sopii ahtaisiin tiloihin
Kevyt ja helppo asentaa
Tehdasasenteiset varolaitteet ja sekoitusventtiilit
Takuu: rst-säiliö 5 vuotta ja komponentit 2 vuotta

Lämminvesivaraaja OSO Saga S 200 3 kW, tekniset tiedot

Suositus: 3-4 hengen talouksiin
Halkaisija/korkeus: 580 x 1260 mm
Paino: 39 kg

Katso myös muut lämminvesivaraajamme: www.Biottori.fi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja