KAUPPA
Vepsäläinen, Jyväskylä

Kaupan kaikki ilmoitukset (198)

Tourulantie 13
40100 Jyväskylä
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

Louis Poulsen Patera Oval-valaisin (ovh1155)
  • Louis Poulsen Patera Oval-valaisin (ovh1155)
  • Louis Poulsen Patera Oval-valaisin (ovh1155)
  • Louis Poulsen Patera Oval-valaisin (ovh1155)
  • Louis Poulsen Patera Oval-valaisin (ovh1155)
  • Louis Poulsen Patera Oval-valaisin (ovh1155)
850€ 890€

Louis Poulsen Patera Oval-valaisin (ovh1155)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 huhtikuuta 11:51
Kunto: Erinomainen
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
Louis Poulsenin Patera Oval on jatkoa suursuosion saavuttaneelle Patera-riippuvalaisimelle. Tanskalaisen muotoilija Øivind Slaatton suunnittelema pyöreä suosikkivalaisin lanseerattiin vuonna 2015 ja sarja sai syksyllä 2021 jatkoa ovaalilla versiolla. Patera on saanut inspiraationsa luonnon spiraalimaisista muodoista, erilaisista kasveista, siemenistä, kävyistä ja simpukoista samoista asioista, jotka innoittivat jo muinoin suuria taiteilijoita, kuten Leonardo da Vincia ja Johan Sebastian Bachia.

Pateran valonlähde on täysin piilossa, joten se ei häikäise lainkaan. Valaisimen salaisuus piilee varjostimen kerrosmaisessa rakenteessa, joka samalla päästää valoa kaikkialle huoneeseen mutta myös heijastaa sitä ympärilleen. Valaisin on kevyt, mikä helpottaa sen asentamista esimerkiksi ruokapöydän päälle, korkeisiin hallitiloihin tai vaikkapa makuuhuoneeseen.

Patera Oval -valaisimen valkoisen tekstiilijohdon pituus on 4 metriä.

Valonlähde: 1 x 40W, E27-kanta (ei sisälly pakkaukseen).

L 50 cm K 36 cm S 50 cm

Hyväkuntoinen myymälämalli

valaisin kattovalaisin riippuvalaisin kattolamppu lamppu louis poulsen design vepsäläinen patera
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.